Точките и как да ги носим!?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Една много любима и закачлива модна тенденция се завръща с пълна сила на подиума, за да покори не само гардероба ни, но и нашите сърца. Това е принтът на точици – във всякакви размери и цветове!

Ретро звученето и закачливият вид на актуалният тренд ни допада много, защото в момента световната мода е изцяло потопена във винтидж усещането. Полка точките се комбинират идеално с всичко и могат да придадат дори и на най-скучния тоалет щипка очарование и моден полъх. Класическата поява на мотива е върху разкроени миди поли и рокли, но е много очарователен и върху аксесоари и обувки. Достатъчно е само една част от визията ви да бъде покрита в мънички пъстроцветни или черно-бели точици, за да бъде вашият тоалет завършен и съобразен с последните модни тенденции.

Роклята с мотив на точки е перфектна за всяко парти като лесно може да комбинирате винтидж и модерен стил, за да създадете една интересна и закачлива визия. Това може да постигнете като съчетаете  тоалета си с актуални аксесоари в металически отблясъци, обемно колие и модерни токчета. В ежедневието си този съвременен полъх ще постигнете лесно като към облеклото си прибавите дънково яке, риза или пола. Любимите ни модни блогъри са източник на истинско вдъхновение:

Днес избрахме своите Shopping находки от страхотните онлайн магазини www.newlook.com и www.boohoo.com! С помощта на всяка една от тях ще създадете идеалния ретро-модерен тоалет и ще бъдете в крак с актуалните тенденции. За това не се колебайте, а обсипете себе си и гардероба си с много, много точици в най-различни цветове и големини!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева