БАРСЕЛОНА с Френска Ривиера и Прованса – самолет и автобус с кацане в Милано, излитане от Барселона – Alegra Vi Tur

1
Добави коментар
alegravitur
alegravitur

Цена от: 1019 лв.

Маршрут: София – Милано – Монако – Кан – Ница – Марсилия – Авиньон – Каркасон – Барселона – Генуа– София

Дати:

29.04.2016 – 04.05.2016            5 нощ.          1019 лв.

17.06.2016 – 23.06.2016            6 нощ.          1060 лв.

22.07.2016 – 28.07.2016            6 нощ.          1165 лв.

02.09.2016 – 08.09.2016            6 нощ.          1160 лв.

21.09.2016 – 28.09.2016            7 нощ.          1105 лв. 

07.10.2016 – 12.10.2016            5 нощ.          1120 лв.

За датите с повече от 3 нощувки – свободно време или посещение на музей.

 

Отстъпки за ранни записвания:

3 месеца преди датата на отпътуване – 4 %

2 месеца преди датата на отпътуване – 3 %

1 месеца преди датата на отпътуване – 2 %

Цената включва:

– 5/6/7 нощувки +5/6/ 7 закуски + 3/4/5 вечери в хотели 3 * (в зависимост от броя нощувки в Барселона) (1 – до Милано. 1 – до Марсилия, 3/4/5 – Коста дел Маресме/Брава);

– транспорт и транспортни разходи с автобус 3 * ;

– самолетен билет София – Милано; Барселона- София;

– трансфер летище – хотел – летище;

– преносим багаж (ръчен багаж): на пътник е позволено да носи само един брой ръчен багаж с максимални размери 42 Х 32 Х 25 и тегло до 10 килограма;

– екскурзоводско обслужване и водач от фирмата;

Цената не включва:

– медицинска застраховка (около 9 лв на човек при 5000 ЕВРО покритие, за клиенти над 65 год. има оскъпяване);

– голям салонен 56х45х25 багаж /чекиран багаж до 32 кг/ 23 кг – уточняване на цената при резервация;

Забележка : има възможност, по желание, да  изпратите големия багаж с автобусната група,  която ще замине  по-рано.

– сити такси в хотелите – около 1 евро на нощувка, заплаща се на място;

– вход за Монако – 8 евро;

– екскурзия до Монсерат – 35 евро;

– Парк Гюел – 9 евро, изисква се предварителна резервация;

– Фламенко шоу – 32 евро, изисква се предварителна резервация;

– Aквариума – 20 евро, изисква се предварителна резервация;

– Испанско село – около 15 евро;

– доплащане за самостоятелна стая – 30 % върху основната цена;

– музейни такси (по желание) – за ориентировъчни цени виж МУЗЕИ.

Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.

ОТСТЪПКИ: – деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена; – студенти и пенсионери, за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена; – записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат =>2% отстъпка от пакетната цена

Могат да се ползват само два вида отстъпки!!!

 

1 ден. Излитане от Терминал 1 София в 12.55 часа. Трансфер. Разглеждане на  Милано – площад Дуомо – сърцето на града с конната статуя на Виктор Емануил II, галерията на Виктор Емануил, грандиозната постройка в готически стил на Миланската Катедрала; знаменития площад де ла Скала с операта Ла Скала, сградата на общината и паметника на Леонардо да Винчи с неговите ученици. Нощувка до Милано

2 ден. Закуска. Отпътуване за минидържавата Монако (вход 8 ЕВРО). Разходка в княжеството със столицата Монако – Двореца на фамилията Грималди; Музея на Грималди; Океанографския музей; църквата, в която са се венчали и са погребани Грейс Кели и Принц Рение, Монте Карло с пистата и Казиното. Отпътуване за Кан. Разходка в Кан – палми, луксозни дворци, море, синьо небе, кинозвезди, яхти, крале, принцове и аромат на цветя. Обаянието на града е в разкоша, в простите разходки и изключителния климат. Тук можете да се разходите по булевард Кроазет с Фестивалната палата и пристанището. Късно следобед пристигане и разглеждане на Ница – царицата на Ривиерата. Разходка по крайбрежния булевард „Промнад де-з-Англе” с хотел Негреско, разглеждане на площад Масена и Стария град.  Отпътуване за Марсилия. Нощувка в Марсилия.

3 ден. Закуска. Отпътуване  за Авиньон. Разглеждане – градът на Папите. Град, който се откроява сред другите провансалски градове както със своето минало, така и със своето настояще – в някогашната легитимна столица на католицизма, където са управлявали 7 папи, могат да се видят Двореца на папите или по-точно: Старият дворец на Бенедикт XII и Новият дворец на Климент VI; останките от Понт д’Авиньон. Продължаване по маршута с отбиване в Каркасон. Разглеждане  на Каркасон, живописно разположен на реката Од, служил като крепост на гало-римляните, без готите и франките. Градът е разделен на горен и долен град след войната срещу катарите, борещи се срещу католицизма. След разгрома им Каркасон е превърнат от папата и френските крале в крепост на католицизма и  монархията. Отпътуване за Коста Брава. Вечеря и нощувки в Коста дел Маресме/Брава.

4 ден. Закуска. Разходка с местен екскурзовод в Барселона – богат град с двадесетвековен опит в изкуствата и архитектурата, процъфтявала при всеки политически режим. Барселона си остава световен център за проектиране и градоустройство. Малко градове могат да съперничат на средновековната атмосфера в готическия квартал и елегантността на новите модерни райони. Ще видите прочутата “Ла Рамбла” – най-атрактивния булевард в града и ще стигнете до паметника на Колумб; Кралския площад Реал – симетричен площад с аркади и елегантни фасади; площада Сент Джейм – величествен площад в сърцето на готическия квартал с Кметството; хълма Монджуик; площадът Каталуния; стадиона „Ноу Камп”; къщата на Гауди – Педрера; паркът Гюел; площад Испания с прочутите фонтани; операта; символа на Барселона Саграда Фамилия и др. Вечерта посещение на Фламенко шоу, по желание, 32 евро. Вечеря и нощувки в Коста дел Маресме/Брава.

5 ден. Закуска. Свободно време за плаж или възможност за полудневна екскурзия до Монсерат (Назъбена планина с Бенедиктинския манастир с параклиси, пещери и Черната Дева – най-святото място в Каталуния), срещу доплащане – 35 евро. Свободно време или, по желание, посещение на Аквариума – 20 евро. Вечеря и нощувки в Коста дел Маресме/Брава

6 ден. Закуска. Свободно време до обед или посещение на Испанско село. Късния следобед трансфер. Излитане за България около 21.55 часа.

 

ТАЗИ ПРОГРАМА Е ПРОДУКТ НА “АЛЕГРА ВИ ТУР”.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

– По всички автобусни програми има възможнст за тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново (срещу доплащане);

– Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Фирма „Алегра Ви Тур“ Ви съветва при наличност на два документа лична карта и задграничен паспорт по време на провеждане на екскурзията да носите със себе си и двата документа и да ги съхранявате на две отделни места.

– Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. 

– Срок за записване: до запълване на свободните места.

– Начин на плащане: аванс в размер на 30 % от пакетната цена за автобусен вариант и 50 % при самолетен вариант  на човек при записване, доплащане до 15 работни дни преди датата на отпътуване.

– Възможно е в някои от хотелите да изискват такса при напускане или настаняване в хотела, тарифата се определя според категоризацията в съответната държава. Таксата се заплаща на рецепция или от водача преди настаняване.

– Всеки има право да ползва до две отстъпки: ранни записвания към съответната програма ако има + 1 от стандартните или 2 от стандартните.

– деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;

– студенти, пенсионери и за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;

– Записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат => 2% отстъпка от пакетната цена

– Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

– Туроператорът препоръчва на своите клиенти да носият в себеси  от месната валута в съответните градове когато пътуват.

– Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.

– Агенцията си запазва правото за промени в последователност на изпълнение на програмата.

– Минималния брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.

– Пътуванията се заплащат в български лева или евро/ по курса на БНБ към деня на плащане/.

– Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.

– При самолетните програми, когато се ползват полети на WIZZ air  цената на чекирания  багаж или голям салонен багаж може да се каже в деня на резервацията. В някои от програмите има възможност багажа да бъде даден по-рано и изпратен с автобусната група. Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен, закъснял или откраднат багаж. Информация за условията за багаж може да видите в  WIZZ air

– На програмите с включен самолетен билет, пакетната цена може да претърпи промени в зависимост от

цената на самолетния билет.

– По чл. 42 от ЗТ застраховката е направена в „ОЗК № 0703-160-2014-00002.

  

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕСТИНАЦИИТЕ: Венеция, Милано, Генуа, Фигерес, Барселона, Кан, Ница, Монако.