Романтични идеи за Свети Валентин

1
Добави коментар

Най-романтичният празник наближава и ако все още се чудите как да изненадате своята половинка, нашият екип е тук, за да ви даде няколко идеи.

1. Купете няколко червени балона. Преди да ги надуете, сложете в тях малки подаръчета или любовни послания, написани на цветна хартия. След това надуйте балоните и ги подарете на своя любим/а като букет.

2. Запишете диск с всички любовни песни, които свързвате със своя любим/а и му го подарете. Ако можете да свирите на китара,  изпълнението на тези песни  като серенада  ще разтупти всяко сърце. подаръци за свети валентин

3. Купете шарена хартия, изрежете сърца и напишете на всяко от тях хубав спомен от вашата връзка или кое ви кара да го/я обичате толкова много. Сложете ги на различни места из дома ви с указания  къде може да намери следващото. Нека последното указание  води до мястото, където вие се намирате.

4. Традиционен жест, който обаче винаги е посрещан с усмивка, е приготвяне на закуска (примерно, палачинки във формата на сърце), която да поднесете в леглото на вашия любим/а, като преди това сте украсили стаята със свещи, а на подноса освен вкусната закуска сте поставили шоколад или бонбони във формата на сърце.

5. Поздравете любимия си по радиото с вашата песен.

6. Организирайте флаш моб на любима негова/нейна песен.

7. Направете любимия си десерт заедно. Кой е казал, че готвенето не може да бъде забавно и секси?

8. Напишете на тавана над леглото ви „Обичам те” с отразяващи се в тъмното букви. Това ще е приятна изненада за любимия/та ви преди да заспи и да засънува вас. подаръци за свети валентин

9. Какъв по-добър подарък за вашата любима . Зарадвайте любимата жена с подарък, който наистина, ще хареса!

А ако нямате време или пари за по-специална изненада за Свети Валентин, просто кажете на своя любим/а, че го обичате от цялото си сърце. Какво по-хубаво от това? Ето още една идея:

Комплект Be Horny Red – Комплектът съчетава идеалните аксесоари, за да бъде любовната игра пълноценна. Насладете се на всеки миг прекаран с вашия партньор/ка, изпитайте хиляди нови моменти на страстни наслади!

Like this:

Like Loading…

Related