Великденски празници в гр. Шабац (на 60 км Белград) в един от най-добрите хотели – х-л „Свобода” 4+**** – Alegra Vi Tur

1
Добави коментар
alegravitur
alegravitur

Великденски празници в гр. Шабац (на 60 км Белград) в един от най-добрите хотели – х-л „Свобода” 4+****

След прекрасното посрещане на Нова Година в хотел „Свобода”, Ви предлагаме да празнуваме заедно Великденските празници

                      

Цена: 346 лв –РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ

РЕДОВНА ЦЕНА – 360 лв.

Цена за деца до 5.99 години – безплатни

Цена за деца от 6 до 11.99 години настанени с двама родители – 243 лв

Маршрут: София – Шабац – Белград – София                         

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки Транспорт: aвтобус                                                              

Дати: 29.04.2016 – 02.05.2016,

 

Пакетната цена включва:

– транспорт и транспортни разходи с автобус 3 * ;

– 1 празнична вечеря 01.04.2016 на бюфет с DJ и  включен местен алкохол от  21:00 ч до 02:00 ч

– 2 обиконвена вечеря на бюфет

– ползване на басейна, сауна, джакузи, фитнес център. 

– обиколка на Белград

– екскурзоводско обслужване и водач от фирмата;

Пакетната цена не включва:

– медицинска застраховка (около 4 лв на човек при 5000 ЕВРО покритие, за клиенти над 65 год. има оскъпяване);

– сити такса-  90.00 RSD на ден на човек (около 1.50 на ден)

– екскурзия до манастира „Ново Хопово“ и гр. Сремски Карловци и Нови Сад при мин 20 човека – 15 евро

– обяд в Белград на 01.05.2016 по-желание срещу доплащане – 13 евро

– дегустация на Вино срещу доплащане

– доплащане за самостоятелна стая 61 лв

– музейни такси (по желание) – за ориентировъчни цени виж МУЗЕИ.

Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси!!!

 

Шабац е град в Западна Сърбия. Административен център е на Мачвански окръг и община Град Шабац.

Намира се в историко-географската област Мачва. Разположен е на брега на река Сава. Според преброяването от 2011 година градът има 53 919 жители Населението общо на община Град Шабац е от 115 884, а на целия Мачвански окръг – 298 931 души.

Описание на хотела:  

Обновеният х-л „Свобода“ е в луксозна сграда в центъра на гр. Шабац. Символ на града  е река Сава. От страната на хотела е пешеходна зона на града която води до централния площад.

Хотелът разполага с  капацитет от 180легла за 265 човека. В него има три многофункционални зали (от 30 до 800 места), от които най-голямата е с 943 m2.

Гостите имат достъп до Алакарт ресторант „А“, лоби бар и кафе-сладкарницата „Time Machine“, с изглед към градския площад и пешеходната зона. Интериора на кафе-сладкарницата е в ретро стил. Ще се насладете  на традиционните деликатеси с обслужване по един модерен начин.

Един от най-атрактивните части на хотела е спа центъра който е на две нива. Това ново съоръжение е в услуга на гостите, които ще имат възможността да се отпуснат в джакузи, басейн и сауна. Хотелът разполага с фитнес център и голям избор от различни масажи.

Благодарение на отличното местоположение, модерното оборудване със съоръжения и услуги на най-високо ниво, персоналът на хотел „Свобода“ с нетърпение очаква гостите на този гостоприемен град.

 

1 ден Отпътуване в 8:30 ч. от София с автобус в посока Калотина –Шабац. Отбиване В Ниш на чаша кафе. Пристигане в Шабац. След 14 ч настаняване в СПА Hotel Sloboda Sabac. Вечеря.Нощувка.

2 ден Закуска. Свободно време за позване на СПА центъра. По желание посещение на черквата св Петър и Павел, която се намира непосредствено до хотела. Вечеря Нощувка.

3 ден Закуска. Екскурзия по желание до манстира – „Ново Хопово“ ,гр. Сремски Карловци с дегустация на винои Нови Сад срещу доплащане при мин 20 чoвека. Отпътуване за природен парк „Фрушка гора“. Местността е известна като Сръбската Света Гора, като в периода между 15 и 18 век са изградени 35 манастира. До ден днешен са запазени 16 от тях. Посещение на един от 16те Фрушкогорски манстира – „Ново Хопово“. Отпътуване за Сремски Карловци. Той е  много стар град, който е създаден като римска крепост, а след превземането му от турците, се превръща в център на сръбската духовност, а Карловци се обособява като града с най-многобройно сръбско население в рамките на империята. Пешеходна разходка в центъра на града: съборната църква „Свети Николай“, патриаршеският дворец, сградата на духовната семинария, старата Карловачка гимназия, кметството, съдебната палата, градската чешма. Продължаване за Нови Сад- разходка около 1 час. Връщане в хотела. Празнична вечеря с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки без лимит от  21:00 ч до 02:00 ч и DJ !!!!! Нощувка.

4 ден Закуска. Освобождаване на хотела.  Отпътуване за Белград с разходка в Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк. На няколко улички по-надолу от площада на Републиката се намира бохемския район на Белград – улица Скадарлия. Възникнал е в края на 19 ти век и най-често е сравняван с Монмартр, както по външния вид, така и по веселата атмосфера. Възможност за организиране на обяд в Белград по желание срещу доплащане. След обяд отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 

ТАЗИ ПРОГРАМА Е ПРОДУКТ НА “АЛЕГРА ВИ ТУР”.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

– По всички автобусни програми има възможнст за тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново (срещу доплащане);

– Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Фирма „Алегра Ви Тур“ Ви съветва при наличност на два документа лична карта и задграничен паспорт по време на провеждане на екскурзията да носите със себе си и двата документа и да ги съхранявате на две отделни места.

– Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. 

– Срок за записване: до запълване на свободните места.

– Начин на плащане: аванс в размер на 30 % от пакетната цена за автобусен вариант и 50 % при самолетен вариант  на човек при записване, доплащане до 15 работни дни преди датата на отпътуване.

– Възможно е в някои от хотелите да изискват такса при напускане или настаняване в хотела, тарифата се определя според категоризацията в съответната държава. Таксата се заплаща на рецепция или от водача преди настаняване.

– Всеки има право да ползва до две отстъпки: ранни записвания към съответната програма ако има + 1 от стандартните или 2 от стандартните.

– деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;

– студенти, пенсионери и за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;

– Записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат => 2% отстъпка от пакетната цена

– Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

– Туроператорът препоръчва на своите клиенти да носият в себеси  от месната валута в съответните градове когато пътуват.

– Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.

– Агенцията си запазва правото за промени в последователност на изпълнение на програмата.

– Минималния брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.

– Пътуванията се заплащат в български лева или евро/ по курса на БНБ към деня на плащане/.

– Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.

– При самолетните програми, когато се ползват полети на WIZZ air  цената на чекирания  багаж или голям салонен багаж може да се каже в деня на резервацията. В някои от програмите има възможност багажа да бъде даден по-рано и изпратен с автобусната група. Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен, закъснял или откраднат багаж. Информация за условията за багаж може да видите в  WIZZ air

– На програмите с включен самолетен билет, пакетната цена може да претърпи промени в зависимост от

цената на самолетния билет.

– По чл. 42 от ЗТ застраховката е направена в „ОЗК № 0703-160-2014-00002.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕСТИНАЦИИТЕ:Шабац – Белград