Най-горещите мъже в света CHIPPENDALES за първи път в България

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Внимание, дами! Най-известната група за мъжки стриптийз в света Chippendales ще посети България за първи път тази пролет, за да представи най-новото си шоу, част от световното турнето Break The Rules. Спектакълът с едни от най-добре изглеждащите и горещи мъже в света ще взриви зала EFE на хотел Маринела на 17 април (неделя), а началният час е 20:00.

Шоуто на Chippendales идва директно от Лас Вегас, където момчетата от трупата са имали безброй участия, и преди да пристигне в София, ще премине през множество американски градове, както и най-големите столици на Европа. На всяко тяхно представление дамите изпадат в екстаз и крещят за още. Защото Chippendales са абсолютните легенди в забавлението за жени – те знаят винаги как да изненадат, да очароват публиката и да я възпламенят с всяко секси движение. Забравете за бледи копия като филма “Професия стриптийзьор”, Chippendales са истинският оригинал, който всяка дама трябва да е гледала на живо поне веднъж в живота си!

Легендарните стриптийзьори започват да подлудяват жените в Лос Анджелис през 1979 г. като първата подобна изцяло мъжка трупа. Много бързо успяват да се превърнат в поп-културен феномен, откривайки собствен клуб в Ню Йорк и започвайки да обикалят целия свят. Шоуто им често е определяно, като най-доброто забавление за жени, създавано някога, а за спектаклите в Rio All-Suite Hotel & Casino в Лас Вегас към тях се присъединяват като гости множество знаменитости като супермодела Тайсън Бекфорд.

Бройката на жените, които са се “разтопили отвътре” по време на всяко незабравимо шоу, остава неразкритa, но със сигурност е повече от впечатляваща.

Шоуто на Chippendales “Break The Rules” е на 17 април (неделя) в зала EFE, хотел Маринела. Начало: 20:00 часа. Билети вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Цени на билетите: от 60 до 80 лв.

Коментари

comments