Курсове – Световния Стандарт в България © 2016

1
Добави коментар
ednokamedno
ednokamedno

компютърен курс Autodesk AutoCAD 2016 Предимството на тази програма е, че визуализацията става в абсолютна точност, защото AutoCAD работи без компромиси в точността.

AutoCAD 2016 е до този момент последна версия на чертожния софтуер. Без този софтуер нито един проект от сферата на техниката, инженерното проектиране, мебело-строене, конструиране на уреди, прибори, апаратура, оборудване, архитектурни и интериорни проекти, не може да достигне мястото за обработка на детайлите, изработка, окомплектоване и сглобяване. Няма проект в професионалните изпълнения на каквото и да е, който да не завършва с изчертаване на технически чертеж в AutoCAD, дори когато става дума за научни изследвания и открития. Софтуерът е пригоден да работи с точност до деветата цифра след десетичната запетая на нанометъра. Няма по-прецизна компютърна програма от тази.

Оразмеряване и дефиниране на чертожната област. Трикове за манипулиране на инструментите за чертане. Вземане на точни размери от растерни изображения и скици в екрана Model. Манипулации с Modify меню. Блокове, групиране, Explode, референции, щриховки. Оразмеряване, анотации, таблици. Завършване на чертеж.

AutoCAD 2016 работи перфектно в 3D, рендерът ѝ не отстъпва по реализъм на рендери на други триизмерни програми. Издигане на Solid чрез Extrude и Mesh. 3D Snap. Прилагане на Texture, визуализация с усъвършенстван Render. Export на чертеж за Plot. С AutoCAD 2016 можете всичко. Да започнете с работна скица, да представите на клиента перфектна триизмерна визуализация и да завършите поръчката с технически чертеж без необходимост от каквото и да било допълнително прецизиране, по който да се изработи всичко от начало до край.

В 1:1 се придобиват конкурентни професионални умения за опериране с AutoCAD 2016, последна версия на най-точната чертожна програма.