Предопределеност и характеристики за родените на 10 февруари

1
Добави коментар
mariana.petrova.3154
mariana.petrova.3154

10 февруари

Роденият на тази дата е твърд, упорит, амбициозен и независим човек с развито воображение, лидерски качества, творчески способности и оригинални идеи.

Изпъл­нен е с вяра, чест и увереност в себе си. Той е свободолюбив идеалист, който не оби­ча да губи, да се подчинява и да му се месят. Харесва  да предизвиква внимание и въз­хищение, като обикновено постига сравнително лесно това, към което се стреми. Не понася посредствеността, ограниченията, енерцията и домашните условности. По при­рода е гъвкав, наблюдателен, обективен и отговорен индивидуалист с бърза ми­съл и лидерски заложби. Стреми се към оригиналност и отдава преимуществено зна­чение на личните интереси.

В личния живот и сферата на чувствата е благороден, страстен, романтичен и пре­дан, но малко наивен и доверчив. Нуждае от партньор в живота, който да го обича, да му се възхищава и да приема понякога странните му идеи.

В езотеричната символика 10 се възприема за число на успеха – в смисъл, че ро­де­ният на 10-ти ще успее да изпълни плановете си и като цяло – своята мисия в този жи­вот, макар и често постигнати с упорита борба. В този смисъл рождената дата отвежда към енергичен, организиран и решителен човек със силна воля, отличаващ се с общителност, предприемчвост, преданост и морална устойчивост. Той търси взаим­ност на всички нива – в работата, в дружбата, в секса и в любовта. Колкото по­ве­че дава от себе си, толкова повече нарастват възможностите му за обогатяване и лич­ностно утвърждаване.

Родените на този ден са всеотдайни и градивни хора, свободолюбиви идеалисти, за които от голямо значение е тяхната външност и какво впечатление оставят в окол­ни­те. Те са енергични, откровени, с новаторски дух и идеи. Обичат да командват и да се налагат, а понякога им е трудно да работят в екип. Проявяват склонност към пое­ма­не на оправдани или неоправдани  рискове и умеят да си създават врагове.

В делови и професионален аспект това са обективни хора, способни изцяло да се отдадат на своята работа. Имат добри възможности за успешна кариера като юрист, актьор, режисьор, търговец, технически сътрудник, изследовател, поет и др.

Негативни страни: Нетолерантност, непредсказуемост, избухливост, ревност. Склон­ност към възгордяване, тщеславие. Затвореност, прикритост, инат. Не умее да пази тайна.

В здравословен  план са възможни проблеми, свързани с хроническа хрема/си­ну­зит, седалищен нерв, нервно напрежение.

Родени на този ден: Бертолт Брехт (1898 г.) – нем. писател; Татяна Лолова – бълг. театрална прима; Илия Добрев (1942 г.) – бълг. актьор

Именни дни: Валентин/а (лат. “могъщ, силен”), Харалампи (гр. “сияещ от радост”), Пейо, Пейчин

Професионален празник на пчеларите, градинарите и овощарите

Щастливи числа и дати /за работа, хазарт и др./ през всеки месец:  1, 3, 4, 10, 12, 13, 19, 21, 22, 28, 30, 31

Привличане с родени на числа от всички месеци: 1, 3, 4, 10, 12, 13, 19, 21, 22, 28, 30, 31

Съвместимост /партньори, брак/:  Близнаци, Везни, Водолей

Цитат от книгата: „Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016