Ремонт на електромотор на аспиратор – смяна на температурен предпазител (видео)

9
Добави коментар

Ремонтите не се въртят само около повредените перални, които изобилстват, но има поръчки за ремонт и на печки, фурни, телевизори, аспиратори или друга битова техника. 

Днес искам да привлека вниманието на читателите на този блог върху ремонт на аспиратор, който поправих преди няколко месеца. 

Ремонт на аспиратор

След необходимата първоначална диагностика за установяване на повредата на аспиратора, се оказа, че температурният предпазител беше за смяна, тъй като точно той причиняваше проблема на електроуреда. 

Въоръжен с поялник, търпение и точна ръка на майстор поправих аспиратора, което може да видите в клипчето по-долу. 

Ремонт на електромотор на аспиратор – смяна на температурен предпазител

 

За друг ремонт на аспиратор, който съм извършил, може да прочетете тук. Там пък се наложи ремонт на платката за управление. Също имаше нагорял и разместен куплунг. 

Ремонт на аспиратори по домовете

За допълнителна информация и още статии за ремонти на перални, микровълнови, печки, фурни, стъклокерамични плотове, телевизори, аспиратори, диспозери и друга битова техника и електроника се посеттете и другите ми блогове. Линковете са указани в страницата “Повече за инж. Станев и извършваните ремонти“ Заповядайте в страничката ми във Фейсбук. По този начин ще бъдете в час за последните новости покрай майстора, текущата сервизна дейност и дневна натовареност.

Инж. Галин Станев

 

Инж. Галин Станев

За контакт: тел. 0898 371028

Когато името работи за теб!

 

 

 

 

 

42.697708
23.321868

София, България

Like this:

Like Loading…