Бизнес новини: 5 да се избегнат грешки при стартиране на първия работен

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Когато отворих първата си бизнес, фитнес център, неоснователно доверие течеше във вените ми. Визии за бърз успех и през почивните дни с семейството изглежда най-близо следващата продават.

Свързани: На 5 грешки стои между Вас и Вашата първа Million

Няколко месеца по-късно, перченето даде път на страх и несигурност. Тази мечта за почивните дни далеч изчезна, и ми 5 часа сутринта до 9 график ч започва да взема своите жертви. Аз съм бил щастлив, откакто за да се избегнат подобни грешки в повече ми последните бизнеса. Но аз продължавам да преразгледа тези грешки, за да не ги повтарям:

1. Разрешаването на вярата, за да замени на бизнес плана
Притежаването на бизнес не е за слабите духом. Имате нужда от силен ум и сърце, за да се изправи пред ден след ден-на работата. В първите дни на съня, това е лесно да бъде толкова развълнуван и влюбен с идеята за „вашия“ бизнес, които не успеят да се смила по подходящ бизнес модел.

Когато се приближих банковата ми с моя бизнес план в дебел три пръстени халки, мислех, че президентът може просто да ме предаде куфарче на пари в брой. Без майтап. Тогава дойде реалност: В рамките на две минути по банковата Президентът ме попита няколко въпроса план ми не можеше да отговори. И все пак, че не ме вълнуваше. Вдигнах брадичката ми и заяви убедено, „Това ще работи.“ Напуснах без куфарчето на пари в брой. Вяра надделя над бизнес плана, и аз излезе без пари.

2. Слушане на клиенти, вместо на таблици
„Famous Health Club просто излязоха от бизнеса,“ Моята най-бързо да бъде бизнес-партньор, каза Майк. „Те оставиха цялото оборудване“, каза ми той развълнувано. „Можем да ида и да започнете бързо и не е нужно да купувате всичко. Въпреки това, те мамени своите хора, и никой не иска да подпише договор. „

Няма проблем. Ние няма да правим договори, помислих си аз. И ние не го направи. Но трябва да имаме. Защото, шест месеца по-късно, гигантски фитнес верига дойде в града и пред членовете те биха могли да се запишете за две години и плати през автоматична проектобюджета. И хората се регистрирали в тълпи. Нашите „ние няма да подпише договор“ хора оставени за по-нови пасища.

Урокът е, че ще се изкуши да създаде своя бизнес в начина, по който вашите клиенти казват, че искат. И понякога, че ще бъде добре, ако тя се вписва вашия модел. В противен случай, доверете се на електронни таблици. Уверете се, че математиката работи преди да се даде в по всяко търсене с надеждата да направи продажбата.

Свързани: 6-често срещаните грешки за първи път бизнес собственици трябва да избягвате

3. С риск фонд за пенсиониране на член на семейството
Запомни празна куфарчето? Отказах се от банката и вместо отиде на дядо ми и попита за пари. Имах нужда от само $ 20,000. Това е. Той никога не ми мина през ума, че Daddy B може да разгледа това, което поиска да бъде голяма сума, като се има предвид, че по време на кариерата си, той беше по-зле платени гимназията главницата. И, тъй като, ако това не е достатъчно, той ми каза, че вярва само в безопасни инвестиции и да беше сложил повечето от собствените си пари в лихвоносни сертификати за депозит печелят масивна 2 на сто лихва.

Да бъдеш млад и арогантен, взех дядо ми обратно към една и съща банка. Заедно, ние имаме гарантирани заеми и аз бях на път. Така че, аз бях в състояние да се движи напред. Но освен членовете на вашето семейство имат пари, за да загубят, не заемат срещу тяхното пенсиониране или спестявания. Те могат да ви обичат и искат да успеят, но губи парите си, ще ви преследва.

4. Miscalculating необходимо за стартиране път
Тъй като тези бивши фитнес клуб наематели са напуснали тяхното оборудване, Майк и аз помислих, че можем да се отвори бързо. Тя вече декември е и ние вярвахме, ние може да се отвори от 1 януари Точно навреме за зрители на Нова година „резолюция“. Timing-мъдри, ние смятахме, че ще спечели от лотарията.

Но, три дни преди откриването, ние знаехме, бяхме в беда. Аз все още не мога да си спомня, ако ние спяхме тези последните три дни. Ние избута трудно да се отворят вратите. И те се отвориха, но не и без първата ни страдания стрес, сълзи, страхове, паника, тревожност и заблудите на най-голямата бизнес провала някога, познати на човека.

Така че, зададете своя собствена официалното откриване вътре буферна зона. План за да бъде готова 10 дни преди „за“ ден и просто може да се отвори по време, без страх и тревожност.

5. Приравняването личен опит с бизнес експертиза
Започнах изработване на възраст 12. I се състезаваше в Николов и бодибилдинг състезания по възраст 18. В допълнение към това, аз бях личен треньор в местния фитнес зала. Разбира се всичко това преживяване ще се трансформира в течаща фитнес център на собствената си, нали?

Дори не е близо. Знаех как да се обучават хора, но не задържат хора за целите на отглеждане на бизнес членство на основата. Може да бъде голям готвач, механик, уеб дизайнер или художник, но това не означава автоматично се трансформира в бизнес проницателност. Така че вземете някои учебни курсове от Entrepreneur.com и се въоръжете за тази битка, наречена бизнес.

Няколко години по-късно, Майк и продадох, че фитнес център. Нашата купувач е един човек, който искаше пространството за своя карате училище. Ние едва се увенчаха с успех нашите бизнес кредити с постъпленията от продажбите. Тя може да бъде много по-имали сме избягват грешките, които направихме като се започне първо нашия бизнес.

Така че, не забравяйте да ги, и се учи.