Алесандра Амброзио в гореща фотосесия за Cesare Paciotti

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Три пъти УРА за Алесандра Амброзио!

Тя е невероятна – красива, талантлива и нежна. Вече години наред един от най-известните и скъпоплатени супермодели доминира модната индустрия с безкрайно дългите си крака, емблематичната си усмивка, силно подчертаните скули и котешките си очи. Алесандра е истински ангел. Не само от тези на Victoria’s Secret! Тя е майка, бизнес дама и истински пътеводител по тежкия път на здравословния живот.

Един от последните ангажименти на горещата бразилка е новата кампания на луксозния моден бранд Cesare Paciotti. В центъра на случващото се е перфектното й тяло и дълги крака, а компанията на прекрасния модел Джъстис Джослин приятно разнообразява разноцветните кадри. Акцентът, разбира се, е върху обувките от новата линия на италианската модна къща, които ни пренасят далеч в бленуваните пролетни и летни дни, където минималистичните тоалети и безкрайно високите токчета са задължителни! Сесията е заснета от фотографа Мариано Виванко, а концепцията е изградена върху контраста между различните ярки цветове, които силно привличат погледа и вниманието.

Обожаваме свежестта на кампанията, а изящният дизайн на самите обувки не може да ни остави равнодушни. Повечето модели имат семпъл дизайн – високи тънки токчета и тънки каишки, като за сметка на това компенсират с ярки и привличащи вниманието цветове. От друга страна, не липсват и модели с по-интересна линия, много детайли – връзки, каишки, капзи и ципове – и закачливи токове.

А вие какво мислите за кампанията и колекцията на Cesare Paciotti?

Автор: Преслава Цачева