QUEEN + Adam Lambert избраха българската група „Jeremy?“ за концертите си в България, Полша и Румъния

3
Добави коментар
moringa
moringa

◊ БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ

QUEEN + Adam Lambert избраха българската инди рок група „Jeremy?“ да подгрее публиката на дългоочаквания им концерт у нас. Българите ще участват и в концертите им в Полша и Румъния.

 

◊ КОНЦЕРТЪТ

Дългоочакваният концерт на QUEEN + Adam Lambert е част от фестивала „Арена Музика“ и ще се състои на 23 юни от 20 ч. на стадион „Георги Аспарухов“. За първи път българските меломани ще видят на живо Brian May и Roger Taylor от легендарната група “Queen” заедно с младия изпълнител Adam Lambert. На българска сцена ще чуем класики като “Bohemian Rhapsody”, “Somebody To Love”, “I Want to Break Free” и “The Show Must Go On”.

Дори след трагичната загуба на уникалния талант Freddie Mercury, QUEEN продължават да са една от най-великите групи в рок и поп историята

 

◊ QUEEN + ADAM LAMBERT

QUEEN + Adam Lambert се появяват заедно на една сцена през 2009 г. по време на финала на предаването „American Idol“, а по-късно имат съвместно участие на Европейските музикални награди на MTV. Adam Lambert скоро се превръща в неразделна част от QUEEN.

През 2014 г. QUEEN + Adam Lambert поемат на изключително успешно турне в Англия. В края на годината музикалният тандем изнася зрелищно шоу в Лондон пред 12 милиона зрители. В началото на 2015 г. QUEEN + Adam Lambert покоряват Европа с напълно разпродадени концерти в 10 страни.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА ADAM LAMBERT

Дебютният албум на Adam Lambert „For Your Entertainment“ му печели номинация за наградата “Grammy“ в категорията „Най-добър поп изпълнител“, а песента му “Whataya Want From Me” се превръща в световен хит. Вторият  му албум „Trespassing“ дебютира под номер 1 в класациите на Billboard. Lambert издава дългоочакания си трети албум „The Original High“ през 2015 г. като той светкавично достига до номер 3 в световните класации и продава над 2,5 милиона копия. Първият сингъл от албума „Ghost Town“ е слушан над 100 милиона пъти, а видеото към него е изгледано от над 37 милиона души по света. Наскоро Adam Lambert представи и новия си сингъл “Another Lonely Night”.

 

◊ ЗА ГРУПАТА  „JEREMY?“

Група „JEREMY?“ е в състав Ерсин Мустафов (вокали, бас), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани) и Емилиян Бонев (бас) и се появява през 2013 година. Четиримата музиканти започват своя път от Каварна – техния роден град, и следвайки мечтата си да правят своя музика, към днешна дата превземат европейските сцени. За изминалите няколко години „Jeremy?“ се утвърждават като едни от най-популярните и харесвани инди рок групи у нас. Песента им “Fake Fruits” печели одобрението на родните меломани и заема челни позиции в музикалните класации. Сингълът набира огромна популярност след като неговият клип е излъчен в ефира на MTV.

„Jeremy?“ могат да се похвалят и с участия в редица фестивали. През 2015 година музикантите получават покана да участват в престижния The Great Escape в Брайтън, Великобритания. Групата се включва и в Rock For People в Чехия. През същата година групата поема на изключително успешно мини турне в Европа със спирки в Прага, Берлин, Лондон, Базилдън, Ливърпул, Ейлсбъри и Дъблин. В момента музикантите работят усилено по нов сингъл и дебютен албум.

 

◊ БИЛЕТИ

Билетите за концерта на QUEEN + ADAM LAMBERT са на цени от 70 до 140 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на „Тикетпро“.