bTV Cinema ще излъчи ексклузивно и на живо Оскарите

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

bTV Media Group закупи правата за излъчване на наградите Оскар до 2018 година. bTV Cinema ще бъде единственият канал в България, който ще излъчи на живо церемонията на 88-те награди „Оскар” на 28 февруари от 24:00 часа. Киноманиаците ще могат да проследят пристигането на филмовата гилдия по червения килим в Dolby Theatre® в Холивуд, като преди това ще се запознаят в детайл с последните новини около събитието в „Студио: Оскари” с водещ Стаси Кара. В 3:30 часа на 29 февруари ще стартира в реално време и същинската церемония, която ще бъде водена за втори път от  комикът, режисьор и продуцент Крис Рок.

„Студио Оскари” ще стартира в 23:00 часа на 28 февруари и ще проследи любопитните факти около церемонията. Стаси Кара ще разкрие подробности за водещия, номинираните филми и режисьори, актьори и актриси в главни и поддържащи роли, чуждоезичните и документални филми, както и музиката на 88 церемония по връчването на златната статуетка – номинирани и изпълнители на живо.

Сред гостите, с които Стаси Кара ще обсъди очакванията към 88-те награди „Оскар”, са журналистите Драго Симеонов, Владислав Апостолов и Кристина Патрашкова, актрисите Милица Гладнишка и Ралица Паскалева, както и диригентът Максим Ешкенази. Непосредствено след това зрителите на bTV Cinema ще могат да проследят и включванията на живо от червения килим. Водещата ще припомни и личните си срещи с номинираните актьори – Еди Редмейн, Алисия Викандер и Кейт Уинслет, както и режисьорката на номинирания за чуждоезичен филм „Мустанг“ Дениз Гамзе Ергювен.

През целия февруари зрителите на bTV Cinema ще могат да направят своя собствена класация на най-добрите филмови заглавия, актьори и режисьори сред филмите от „Месеца на Оскарите”, които ще се излъчват всеки ден от 21:00 часа. Това ще става на facebook страницата на канала, а всяка седмица трима от гласувалите ще получават ваучери за voyo.bg.

Коментари

comments