Започват снимките на Междузвездни войни еп. VIII | Temaonline.bg

2
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ПЪРВИ ТРЕЙЛЪР
Започват снимките на Междузвездни войни еп. VIII
За съжаление вече е ясно, че в новия епизод категорично няма да видим героя на Харисън Форд – Хан Соло, въпреки надеждите на феновете на някакво филмово чудо

15 Февруари 2016 18:35
0

принтирай

|

текст

„Междузвездни войни“, епизод VIII все още няма име, но вече се появи първият пилотен трейлър за бъдещия филмов проект – обяви StarWars.com

Надеждите на феновете, че може да стане чудо и Хан Соло ще оцелее чудодейно и ще се появи и в новия епизод бяха попарени, след като бе обявен кастинга от актьорите, на които ще разчита режисьорът на новия епизод Раян Джонсън, известен с филмите „Тарикатите Блум“ и Looper: Убиец във времето.

Харисън Форд липсва. Но със сигурност ще се появят изпълнителите на главните роли в епизод VII – Джон Бойега и Дейзи Ридли. В списъка с кастинга са още Марк Хамил, Кери Фишър, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Антъни Даниелс, Гуендолин Кристи. Едно от любопитните имена е на чернокожата красавица Лупита Нионго, носителка на „Оскар“ за „12 години робство“.

Другите любопитни имена са на Бенисио дел Торо, Лора Дърн и Кели Мари Тран. 

Снимките ще започнат в хърватския курортен град Дубровник, който вече се превърна в мизансцен за сериала „Игра на тронове“. Снимките започват на 9 март и ще продължат 10 дни. Инвестицията за ангажиране на града в снимките е в размер на $5.5 млн.

Вече се появи пилотното видео за епизода, в което виждаме новия режисьор Раян Джонсън