Избере американски стоки за лов и риболов

Добави коментар
Martin_Georgiev
Martin_Georgiev

В магазина на Cabela’s можете да намерите стоки за лов, риболов, плаване, къмпинг, авто и атв – четириколка части, специализирани дрехи и екипиривка за лов, риболов и алпинизъм. Обувки -мъжки, дамски, детски за лов, риболов и алпинизъм. Екипировка – дрехи и обувки за колоездене. Запалки за огън, кухненски прибори, къмпинг мебели, навигация, надуваеми легла, надуваеми лодки, палатки, пречистване на вода, хидратация, принадлежности за алпинизъм, риболов, спални чували, тенти, обтегачи и въжета, термоси, туристически раници, уормъри за ръце и крака, хладилни чанти, бинокли. Cabela’s – Кабелас е един от най-големите онлайн магазини за специализирана екипировка и обурудване.  

Cabelas датира от 1961г. и има огромен опит със стоки за лов, риболов, къмпинг и алпинизъм. Фокусирали са се върхи качествено и оригинални стоки, които се продават само от тях. Често пускат отстъпки за празници.

Изберете BuyNowFromUsa като посредници за доставка от Америка, сигурно и бързо. Няма счупена стока, няма дефектни артикули, няма объркан номер. Просто влезте и поръчайте с нас!

За връзка с нас:

Ел.поща: [email protected]

Tелефон: +359 884 777 966 За поръчки

Поръчки онлайн : http://www.buynowfromusa.com/10/347/Hobi-i-sport-Cabela’s.htm