Дрехи от EastBay Бърза, сигурна доставка до Вашия Дом

88
Добави коментар
Martin_Georgiev
Martin_Georgiev

Eastbay e един от най-големите онлайн магазини за спортни стоки. Те са се позиционирали в почти всички спортове – баскетбол, американски футбол, тенис, бейзбол и още мнохо други. Имат огромен асортимент от мъжки, дамски и детски спортни стоки, маратонки, дънки, панталони, суитчъри, спортни екипировки, якета и др. Някой от най-касовите марки, с които разполагат са Adidas, Nike, Puma, Jordan, Converse, Reebok, Asics, Levi’s, Lacoste, Wilson, Marc Ecko, Columbia, Ed Hardy.

Те предлагат повече размери, разцветки и мартки от всеки друг на пазара за спортни стоки. Този избор дава мотивация за покупки, без значение с какъв спорт се занимаваш. Това ги прави лидери на пазара в САЩ и не само. Те влизат в отбора на Foot Locker през 1997г, което доказва тяхната популярност и качество.

Ние работим с тях от няколко години и сме изключително доволни от всеки един получен артикул тук в България. Клиентите ни са оставали винаги доволни, защото получават не само оригинална и качествена стока, но и си придават оригиналност на своя стил.

Разгледайте както най-новите модели на пазара, така и ретро модели с голяма история. След като си харесате нещо всичко става много лесно – поръчвате вие, а нашата работа е да Ви го доставим в бързи срокове.

Доверете се на BuyNowFromUsa! 

За връзка с нас:

Ел.поща: [email protected]

Tелефон: +359 884 777 966 За поръчки

Поръчки онлайн : http://www.buynowfromusa.com/3/87/Drehi-Eastbay.htm