Котли на всякакво гориво, пелетни камини, горелки – Всичко за отопление и гореща вода в Терма Експерт Плюс

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Разгледайте нашите Котли и Камини в ТЕ+ Пловдив!

Избери котел, камина и съд за съхранение на топлинна енергия от това меню. Терма Експерт Плюс сме специализирана фирма за продажба и доставка на отоплителни системи и изграждане на инсталации за отопление и БГВ, представител на Ерато. В ТЕ+ ще намерите отоплителна техника на доказаните марки Viadrus, Atmos, Wolf, Junkers, Bosch, Stiebel Eltron, Lamborghini, Emmeti, Carborobot, Hargassner, моделите Linyitomat на Baymak, Ecotherm на Thermorossi, Rex на Ici Caldaie и много др.

Поръчай котли и камини от ТЕ+. Ние притежаваме дългогодишен опит в проектиране и монтаж на системи за отопление, работещи на твърдо, течно и газообразно гориво, електрически котли, както и отоплителни инсталации изгарящи биомаса – пелети, дървесни стърготини, дървесен чипс.

Продуктовата гама в Терма Експерт Плюс включва котли, камини, конвектори, буферни съдове (топлоакумулатори или съдове за съхранение на топлинната енергия), радиатори, лири за баня, както и компоненти за изграждане и поддръжка на отоплителни инсталации. Приоритет са пелетните котли и камини, пелетни горелки и други алтернативни източници за отопление и гореща вода.

Ние сме официален представител на Ерато за Пловдив и областта! Доверете ни се!