Ампули за стимулиране растежа на косата – тор за косъма!

2
Добави коментар
mashbg
mashbg

Ще ви предложим някой соновни съвета, които трябва да спазва всака една жена , за да има здрава и блестяща коса.

1 съвет: Яжте много плодове, зеленчуци, месо и риба. Диетата на храната може да изглежда несвързана с косата но, но това не е так.. Диета има допълнителна полза за подобряване на тялото в същото време  влияе и сериозно  върху обмяната на вещества в организма.
Тъй като косата е направена от протеин, се уверете, че приемата обилно количество протеин в диетата си. Хората, които страдат от анорексия, нервоза или тези, които се подлагат на екстремни програми за отслабване, ще изпитат забавен растеж на косата си. Включете  в своите диети: постно месо като пилешко и пуешко, риба, яйца, соеви продукти, боб, и ядки. Тези храни ще ви помогне да се насърчи здравословното кератин производство, които са градивните елементи на косата.

2 съвет: Яжте правилните видове мазнини. Някои мазнини са от съществено значение както за здравословен начин на живот и здравословно производство на косата. Мазнините подържат растежа на косъма.Мазнините ви помагат, да обработите витамините и минералите в диетата си, които са необходими за растежа на  коса, включително витамини А, D, E, и K.
Яжте правилните видове мазнини. Наситени мазнини, транс-мастни киселини, както и хидрогенирани мазнини са примери на мазнини, които трябва да се избягват. Омега-3 мастни киселини, открити в морски и растителни масла, са добри за здрава коса.
Поради тази причина, В-комплекс на таблетки, съдържащи рибено масло са полезни за ускоряване на растежа на космените фоликули.