Предопределеност и характеристики за родените на 17 февруари

1
Добави коментар
mariana.petrova.3154
mariana.petrova.3154

17 февруари

Това е рождената дата на човек с общителен, съобразителен и практичен харак­тер, борбен, издържлив и с положителна душевна нагласа.

Отличава се с реализъм, спра­вед­ливост и експериментаторски дух, с аналитизъм, добронамереност и лоял­ност в отношенията с околните. Стреми се да направи по-приятна средата, където жи­вее и работи. Характерни за него са бързите реакции и влечението му към не­по­сред­ст­вени резултати. По природа е добросъвестен, отзивчив, лесно създава контакти и в мно­го случаи може да стане обект на неочакван късмет или на подаръци от съдбата. Животът му понякога е свързан с доста  промени и пътувания.

В сферата чувствата и личните взаимоотношения, това е личност, която е склон­на да се колебае пред перспективата за брак. Когато се реши  на това става предана и любяща, но и много взискателна, а партньорът й трябва да е човек искрен и ре­ши­телен, но не и доминиращ. Възможен е не един брак, като следващия е по-добър от предишния.

Роденият под знака на числото 17 като цяло е целеустремен човек с матери­алис­тични възгледи върху живота, надарен с добър усет за бизнес и търговия. Той се от­личава с твърдост, смелост и устойчивост, закалявани в борбата с немалкото жи­тейски препятствия, които трябва да преодолее. Получава истинско признание, по­сти­га благополучие и е способен да достигне често до духовни висини в по-зряла въз­раст. За този тип  личност е препоръчително да бъде по-предпазлив при избора на приятели и при получаването на помощ от колеги, близки и познати.

Това е енергичен, амбициозен и свободолюбив човек  с неспокоен дух и прак­ти­чен усет, надарен с обществени умения и ръководни или организационни качества и за­ложби. Присъщи са му още дадености като жизнен интелект, действеност и доми­ни­ращ индивидуализъм. Верен е на своите идеи, рядко възприема чуждите и не обича да му се месят или да му влияят. Умее както да пази и да управлява интересите на другите, така и да поражда доверие.

В делови и професионален план този човек е способен е изцяло да се отдаде на ра­ботата си. Придава приоритетно значение както на деловите отношения, така и на тези по интерес. Обикновено успява да се реализира успешно в живота и да спечели уважението на околните. Има много добри шансове за кариера в банковото дело и финансите. Други професии, в които личността би могла успешно да се изяви са бан­кер, търговец, съдия, нотариус, архитект, астролог, поет, цветар и др.

Негативни страни: Непостоянство, нетолерантност, консерватизъм. Свръх­чув­стви­тел­­ност, скованост, наивност, параноя. Склонност към уединение, аскетизъм, край­нос­ти от различен характер.

       В здравословен аспект са възможни проблеми, свързани с хипертония, вътрешни безпокойства.

Родени на този ден: Леон Даниел (1927  г.) – бълг. режисьор; Майкъл Джордан (1963  г.) – амер. баскетболист; Парис Хилтън (1981  г.) – амер. актриса

Щастливи числа и дати /за работа, хазарт и др.:  3, 4, 8, 12, 13, 17, 21, 22, 26, 30, 31

Привличане с родени на числа от всички месеци: 4, 8, 13, 17, 22, 26, 31

Съвместимост /партньори, брак/:  Близнаци, Везни, Водолей

Цитат от книгата: „Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016