Какво да облека…? 8 идеи за 8-ми март

18
Добави коментар
efrea
efrea

Пролетта все повече наближава, а заедно с нея и празникът, който е посветен изцяло на жените – 8-ми март  Международният ден на жената. На този ден се отбелязват всички икономически, културни и политически постижения на жените. Но освен това 8-ми март е и повод да отделиш повече време за себе си и за твоите приятелки, а това от своя страна е добра причина да си купиш нещо ново, с което да подчертаеш своята женственост и нежна страна.

Единственият труден въпрос, на който трябва да намериш отговор в този ден, е „Какво да облека?”. Е, Ефреа се погрижи да те улесни в избора ти като ти предложи 8 наистина неустоими предложения, с които ще се чувстваш повече от жена и повече от красива. Разбира се, всичко зависи от твоята идея как да прекараш празника. 

1. Принтовете. Когато си избираш аутфит, трябва да започнеш все от някъде, от определен елемент, който искаш задължително да присъства в твоята визия и съответно да решиш с какво да го съчетаеш. Така например ако решиш, че искаш да заложиш на флоралния принт в този случай трябва да избереш по-изчистени аксесоари, палто и обувки. Ефреа ти предлага сако Sonya, което е истински хит през този сезон. А блуза Stoper е едно уникално предложение, което освен това е и лесно за съчетание.

     efrea.com – Дамска блуза с пеплум Stoper                                     efrea.com – Вталено дамско сако Sonya

2. Празнична визия. Осми март е празник, затова трябва да си облечеш празничен

тоалет. Пайетите, воланите и всички останали малки елементи ще направят аутфита ти наистина тържествен. Тези дрехи разбира се трябва да се комбинират с по-семпли аксесоари. А и цветовете не трябва да са много ярки, придържай се в черната, бежовата, сивата гама, може да заложиш и на бледо розово, бледо синьо или бледо лилаво.

Ефреа ти предлага риза с камъчета, която е семпла, но в същото време много елегантна. Ако искаш да си с рокля избери нашето сатенено предложение. Облечена с тази рокля няма как да останеш незабелязана.

     efrea.com –  Риза с декорация от блестящи камъчета           efrea.com – Рокля от ефектен тънък сатен, декорирана с цвете

3. Черна елегантност. Този цвят никога не излиза от мода, а освен това е подходящ за различни поводи, включително и за парти с приятелки.

Рокля Cacao е страхотно стилно предложение от Ефреа. Черният цвят може да бъде и само елемент от цялостния ти аутфит. Такъв елемент има при рокля Stilla, където благодарение на черната ивица под бюста талията ти ще бъде перфектно подчертана.

        efrea.com – Черна дамска рокля Cacao                                         efrea.com – Дамска рокля Stilla

4. Ярки цветове. Ако с твоите приятелки сте решили да си организирате едно по-бонбонено парти жълтото, синьото, розовото ще са правилните цветове за него.

Семпла, но и стилна блуза Janelle е чудесен избор за по-разчупено парти. Ефреа ти предлага и риза Verona. Дантелените ръкави ще придадат нежност и изисканост на твоята визия.

       efrea.com – Дамска блуза Janelle                                                    efrea.com – Дамска риза Verona

5. Холивудска принцеса. Друг вариант да отбележиш 8-ми март е със стилно парти и лъскава вечеря, където дрескодът е официален тоалет. Избери рокля или костюм, с които да заблестиш. Дантелата, която е хит през този сезон ще ти придаде стилна нежност. Предложенията на Ефреа са рокля Juline и рокля Foster, с които ще бъдеш освен стилна, но и в крак с модните тенденции.

        efrea.com – Дантелена дамска рокля Juline                                 efrea.com – Вталена дамска рокля Foster

6. Ретро шик. Чудесна идея за едно по-различно парти е винтидж стила. Ефреа може да ти предложи страхотни тоалети в този стил. Рокля Fresh и рокля Polana са със страхотен ретро елемент, нежната яка придава изисканост и истински шик на визията.

        efrea.com – Вталена дамска рокля Fresh                                      efrea.com – Разкроена дамска рокля Polana

7. Френска елегантност – много добър избор, който е секси, по един по-специален стилен начин. Ако заложиш на този вариант избери рокля с А-образен силует и яка. Друг вариант е панталон с висока талия в комбинация със стилен топ.

Ефреа те съветва да заложиш на рокля Zona, с която ще усетиш френския полъх и елегантност. А с панталон Ata ще бъдеш повече от стилна.

        efrea.com – Дамска рокля Zona                                                      efrea.com – Черен панталон с висока талия Ata

8. Предизвикателна визия. Един е цветът за тази визия и това е червеното, което много успешно може да замести вечната класическа малка черна рокля. Решиш ли да облечеш червена рокля избери обувки в телесен цвят. Червените предложения от Ефреа са рокля Dora и блуза Chayma, с които ще постигнеш правилната доза предизвикателност.

        efrea.com – Дамска рокля Dora                                                             efrea.com – Дамска блуза Chayma

Наслади се на празника заедно с твоите приятелки, отпразнувайте подобаващо успехите си и най-вече това, че сте жени, защото в днешно време се срещат все повече мъжки момичета, но истинската същност на жената е да бъде нежна и да може да си позволи да бъде слаба в някои моменти. Подари си един прекрасен празник, а Ефреа ще ти помогне да бъдеш такава каквато поискаш – женствена, предизвикателна или нежна, но винаги с правилната доза стил.

Добрата фея е насреща да те запознае с последните модни тенденции в нашия блог.