Марешки за цените на горивата и с планове за новите обекти

5
Добави коментар
borsi
borsi

Нашата верига бензиностанции VM Petroleum е все още малка, но плановете ни са още тази година да построим по няколко бензиностанции в още поне 20 града, включително и в София, като целта е да имаме по доста повече от 1 бензиностанция във всеки град. 

Както виждате ние сме доста ентусиазирани и мотивирани да се развиваме и да вървим нагоре стъпало по стъпало. До 2.3 години максимум нашата верига VM Petroleum ще стане една от най-големите в страната, като Ви уверявам, че цените на горивата няма да се качват, тъй като смея да твърдя нашите доставчици на гориво да доста надеждни и достоверни, ние им имаме огромно доверие. В момента цената на дизела е около 1.50, за разлика от големите вериги бензиностанции нашите надценки са малки, ние разчитаме не на огромната надценка, а на оборота и точно поради тази причина колкото повече се разрастваме толкова по-евтини ще стават горивата, възможно е да предложим и дизел под 1.30 лв.

Марешки предупреди, че измамници се опитват да продават по градовете клубни карти издадени от бензиностанцията, в следствие на което събират пари на ръка. От компанията предупреждава своите клиенти, че “не се продават клубни карти заредени“ със съответни суми и дават телефон 087 715 1878 за сигнали и информация.