Кание Уест нарече Тейлър Суифт „фалшив задник“ | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Рапърът Кание Уест вилнял и псувал напосоки зад кулисите на нощното ток-шоу на NBC “Saturday Night Live” – разкри Page Six на вестник The New York Post.

„Тейлър Суифт е фалшив задник“ ( “fake ass” ), а вие сте „бели маймуни“ (white monkeys) – крещял Кание зад кулисите на предаването. В аудио запис, който вестникът получил ексклузивно от служител на телевизионния канал, се чува многократно как рапърът ругае Fuck You и крещи „Не се ебавайте с мене“ (“Don’t f–k with me), след който започва да обижда Тейлър Суифт ни в клин, ни в ръкав.

Кание Уест изпаднал в истерия, след като техническият екип на среднощното ток-шоу с водеща Мелиса Маккарти, не му позволил да постави на пода на студиото блестящо покритие, което отразявало осветлението на тавана и влошавало качеството на картината. Когато неговият асистент му съобщил, че трябва а се откажат от специалния декор, Кание му се разкрещял, след което изпаднал в истерия и се развикал:

„Знаете ли кой съм аз? Аз съм поне с 50 процента по влиятелен от Станли Кубрик, Патло Пикасо и Апостол Павел“. Даже съм по голям от Пабло Ескобар?…

После продължил да крещи: „Виж какво правят тия, бе! Вижте тези лайна, свалиха ми декорите, без да ме питат! Бесен съм! Аз съм с 50 процента по-влиятелен от всяко живо същество! Не се ебавайте с мене! Не се ебавайте с мене! Не се ебавайте с мене! С 50 процента повече от всеки жив или умрял за следващите 1000 години…Стенли Кубрик! Йее..

Изпълнението на Кание Уест в шоуто SNL 

––––––––––––

След това той отишъл в гримьорната и там се успокоил, макар че точно преди да влезе в студиото отново казал, че ще напусне предаването в пряк ефир.

Но след това всичко минало без проблеми и зрителите така и не усетили скандала. Накрая изпял две песни от новия си албум.