Най-добрите дамски часовници с марка Nixon New

1
Добави коментар
georgi1337
georgi1337

Часовниците с марка Nixon без съмнение са изключителни. Марката наистина е известна със специалното си отношение към детайлите, така че когато носите часовник Nixon, имате чувството, че сте предимство пред останалата част от света. Компанията вярва, че заслужавате да има нещо, което се отразява на вашата личност, като ни оставя предизвикателството да избирате измежду брилянтните дизайни на моделите. Тази задача е по-трудна особено за жените, ето за това ние ви представяме най-добрите дамски часовници Nixon на пазара днес, така че да можете да изберете по-лесно.

1. Дамски часовник Nixon Camden Chrono A354-1219

Този часовник е перфектния баланс между женственост и елегантност. Моделът идва със златно покритие на верижката със закопчалка с двойно заключване, кръгъл корпус също с PVD златно покритие, в който е поместен красив матиран циферблат с тъмносиви маркери, златни стрелки, три допълнителни дисплея за хронографа и един истински диамант на 6 часа. Минималистичните детайли и златното покритие правят часовника да изглежда луксозен и скъп. Този часовник е обикновен и изящен, идеален за дамите, които искат да изглеждат шик, но не прекалено. Завършете вашето облекло с този аксесоар и със сигурност ще изглеждате наистина специално.

 

2. Дамски часовник Nixon Kensington A099-2062

За тези дами, които просто искат изчистен дизайн на своя часовник, но който да не изглежда скучно, то този модел определено е направен за тях. Часовникът е с метална верижка, корпус от неръждаема стомана със златно покритие, в който е внедрен прекрасен сив циферблат с тънки сребристи маркери и златни стрелки. Минималистичният детайлите в този часовник изглеждат прости и модерни. Комбинацията от жълто злато и класическо сребро прави този прелестен часовник, стилен и приятен за очите. Моделът е подходящ за дами, които са постоянно в движение, като ще изглеждат великолепно с него на китката си.

 

3. Дамски часовник Nixon Small Time Teller A399-2157

За разлика от повечето часовници за дами, този модел има леко мъжествен стил. Часовникът е произведен от висококачествена неръждаема стомана с виолетов циферблат и черни стрелки и индекси. Те са защитени със закалено устойчиво на надраскване минерал-кристално стъкло и водоустойчивост до 10 АТМ(100 метра). Този дамски часовник е идеален за всекидневна употреба, затова може да го направите важна част от вашия гардероб.

 

Още дамски часовници Nixon може да разгледате в нашия сайт на https://timezone24.bg/nixon-195.