Малена – магазин за сутиен мека чашка с банел Триумф Triumph 75C 75D сутиени меки чашки Beauty-Full Aura W сутиен

1
Добави коментар

Beauty-Full Aura W сутиен мека чашка с банели, комбиниращ изчистени линии и меки дантели с цел да бъде подходящ за ежедневно носене и за специални поводи, произведен от немската марка за женско бельо Триумф/ Triumph. 

сутиен с мека и удобна чашка, допълнен с 3D банели за допълнителни удобство и комфорт дълбоко изрязване на чашката, което прави моделът подходящ за носене с дълбоки деколтета, най-вече V-образни блузи и ризи двойни в предната част и плътни в задната част презрамки за допълнителна стабилност и възможност за регулиране разтеглива дантела по края на чашката с панделка между двете чашки в същия цвят допълнително подплатена отвътре закопчалка на гърба с меки краища за оптимален целодневен комфорт и свобода на движение особено подходящ за големи чашки, размерът отговаря на размер 75C от други модели на Триумф като Ladyform Soft, Amourette 300 и Cynthia   мека и плътна материя по цялата предна чашка и по цялата задна част/ колана на сутиена, изработена с висока разтегливост естествено и релаксиращо носене

Продуктът е предназначен само за ръчно пране ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране и пране на максимум 30 – 40 градуса с максимум 400-500 оборота ); не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене.

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ. Оставете съобщение или звъннете на тел. 0886 106 308 при желание за проба в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ.