Арт Хотел Симона

3
Добави коментар
hotelsimona
hotelsimona

АРТ ХОТЕЛ СИМОНА е модерен градски хотел, който се намира на 3 км от центъра на София и Националния дворец на културата (НДК), на 4 км от Централнa ЖП и автогара София и на 500 м от метростанция „Константин Величков”. Хотелът съчетава по нестандартен начин различни видове изкуство и хотелска атмосфера. Млади артисти прекрояват много от стаите със средствата на фотография, живопис, графити арт, театър, кино в нетипично място за подслон. Хотелът разполага с 28 единични стаи, 22 икономични двойни стаи, 6 тройни стаи и 13 лукс стаи със спалня и мека мебел.

Всеки от етажите е тематичен:

 „Графити етаж”, „Театрален етаж”, „Филмов етаж”, „Еко етаж”, „Етажът на цветята”. Конферентните зали са две: малка, с капацитет до 40 човека и голяма – до 100 човека, оборудвани с флип чарт и екран /при заявка може да се подсигури мултимедия и озвучаване/.

Денонощният ресторант също се отличава с елегантен интериор, вдъхновен от дивите на Холивуд. Асортиментът е разнообразен – от средиземноморска кухня до традиционни български ястия. Виенският салон-сладкарница е на високо ниво с винаги пресните и ексклузивни  сладки предложения.