Пролетна игра с награда 6+3 литра качествен латекс Вехро – Магазин за бои и строителни материали Колор 77

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Магазин за бои и строителни материал Колор 77 обявява пролетна игра с големи награди! Условията са прости, а за да бъдете един от щастливците трябва да изберете една от посочените по-долу комбинации от цветови гами латекс, която искате да краси Вашия дом.

Трима от участвалите ще получат избраната комбинация – 6 литра цветен латекс CHIEF и 3 литра бял латекс SMALTO WEISS на гръцката фирма за екологично чисти бои и латекси VECHRO. Латексът е достатъчен за боядисване на голяма стая като хол или всекидневна, естествено и за детска стая, спалня, кухня и друг тип помещения до около 30-40 кв.м.

Условия на играта: Харесай нашата страница във Фейсбук Разгледай цветовите комбинации и избери Сподели избраната комбинация, за която играеш, на стената си. Комбинациите ще бъдат публикувани тук, в сайта, а и на страницата ни във Фейсбук. Споделянето трябва да бъде направено директно от FB, за да узнаем Вашето желание и потвърдим заявката за играта!

За участниците в играта, живущи извън Пловдив, наградата ще бъде доставена безплатно!

Печелившите ще бъдат обявени на интернет страницата на фирма Колор 77 – www.kolor-77.com, на 22 март 2016 година. Естествено, информацията ще бъде споделена и в страницата ни във Фейсбук!

Успех на всички участници!

Повече информация за играта ще намерите в сайта на фирмата, във Фейсбук страницата и Гугъл+. Успех!