Денонощна пътна помощ в София от towingbg Ценоразпис:

1
Добави коментар
towingbg
towingbg

За нас

Телефон: 0888 71 49 96

Towingbg е организация създадена в помощ на хората закъсали на пътя, разполагаме с 3 броя камиончета професионално оборудвани с лебедка и пътеки за всякакви мпс, пътна помощ towingbg предлага експресно отзоваване на най-ниска цена!

Денонощна пътна помощ в София от towingbg Ценоразпис:
Вид превозно средствоПътна помощ СофияПътна помощ в България
Пълен/Празен
Леки коли39 лева0,70 лева / километър
Ванове / джипове 49 лева0,80 лева / километър
Микробуси до 2,5 т.59 лева0,85 лева / километър
Селскостопанска и строителна техника до 2,5 т.80 лева0,90 лева / километър
Мотокари до 2,5 Т.80 лева0,90 лева на километър

Всички цени са без ДДС, при нощна тарифа от 19:00 часа до 08:00 часа се начислява + 50 % над стойността на услугата! Ако превозното средство е с увредени гуми и не се движат се начислява еднократно 20 лева.

Какви са условията за репатриране?

 

Пътна помощ предлага репатриране на коли, джипове, бусове, мотокари, селскостопанска и строителна техника до 2,5 тона. За целта имаме мощна лебедка 12 000 либри, която има възможност да качи всякакви превозни средства независимо дали те са тежко пострадали при катастрофа или не палят. Ако гумите ви са блокирали и колата не се движи не се безпокойте, а ни се обадете ние ще се отзовем на момента, за да ви помогнем.

Какви услуги предлага TOWINGBG?

 

ПЪТНА ПОМОЩ TOWINGBG предлага ремонтни дейности на място при клиента като за целта имаме професионално оборудване от 2 броя 3 тона крика, стойки, всякакви ключове, гидорета, флашки и пълен набор от професионален инструмент, за да отремонтираме колата ви на място ако условията позволяват.
Нашият екип:
При нас работят млади, добре обучени автомонтьори с висока квалификация, завършено образование двигатели с вътрешно горене и голямо желание за професионално развитие.Прдлагаме следните услуги на място при клиента:

Смяна на масло, филтри и ремъци (Пълно сервизно обслужване).
смяна на стартер, алтернатор, бубина, свещи, кабели, делко (запалителна система).
смяна на бушони, бушон, но табло, крушки, релета, фарове и стопове.
Смяна на всякакви водни съединения, маркучи, муфи, тройници и скоби.
Смяна на накладки, тръбички на спирачна система, abs блок, спирачни цилиндри, дискове.
Смяна на антифриз, течност за спирачки, хидравлично масло и течност за чистачки.
Смяна на едрогабаритни части: Капак(преден заден), калници, стопове и фарове.
Смяна на акумулатор, както и подаване на ток с наши професионални кабели.

Продажба на авточасти и консумативи

 

Пътна помощ Towingbg предлага авточасти, консумативи и едрогабаритни части на преференциални цени ние работи с всички вносители и ползваме големи отстъпки, който ще дадем и на вас, за да останете доволни от нашите ниски цени! Предлагаме доставка на място и замяна на закупените авточасти от нас.

Сервиз TOWINGBG

При нужда предлагаме взимане на автомобила от ваш адрес ремонтиране на автомобила ви и пълно сервизно обслужване+компютърна диагностика в наш сервиз и връщане на посочения адрес от вас в посочен час.
Предлагаме смяна на гуми летни зимни, взимане на колата от адрес смяна на гумите в наш сервиз и връщане на колата на посочено място от вас.

Регистрация на коли нов внос в кат София и кат София окръг от Пътна помощ Towingbg

TOWINGBG ПРЕДЛАГА съдействие за регистрация на ново закупени и нов внос коли,бусове,джипове,мотокари,селскостопанска и строителна техника в кат София и София окръг.
За улеснение на нашите клиенти предлагаме и регистрация на нов внос коли, без да присъствате нужно е само да направите пълномощно на наш представител той ще вземе колата от указаното място ще я регистрира на ваше име в кат и ще ви я върне, където ви е удобно готова за експлоатация с платени гражданска, преглед, номера, винетка и пълно автокаско!

Пътна помощ Towingbg предлага услугата Drink and Drive.

Вие пиете ние караме казано по Български, излезли сте с колата, но решавате да пийнете с приятели, не се притеснявайте ние ще се отзовем на момента, в които ни повикате, за да ви закараме вас и колата ви до вкъщи лесно и евтино! Какво е предимството пред другите фирми за Drink and Drive?
Предимството при пътна помощ Towingbg е, че нашият служител няма да кара колата ви до адреса, а ще я репатрира с камиончето, което не застрашава превозването и от удари,катасрофи, ожулвания и повреди по автомобила ви, което се случва често при фирмите за Drink and Drive.! Каква е цената на предлаганата услуга? Цената е 20 лева + 3 лева на километър и 10 лева на 10 минути престой ако не е по наша вина! До колко време се отзовавате? След обаждане и повикване се отзоваваме от 15 до 30 минути в зависимост от това къде се намирате!

Towingbg предлага денонощно пътна помощ за град София телефон: 0895/944-900 на цени от 30 лева за всякакви мпс,репатриране, вадене от канавки и катастрофа .

Целта на Towingbg е да помага на катастрофирали коли, джипове и бусове ние се стремим да се отзоваваме възможно най-бързо от 15 до 30 минути след повикване от клиента, защото ценим неговото и нашето време! Вече повече от 10 години се стремим да поддържаме високо ниво на обслужване, доказателство за това за многобройните ни редовни и доволни клиенти! Съчетаваме ниска цена и отлично обслужване като гледаме да предлагаме максимално голям обем от услуги, които да са във ваша помощ.