Контакти и Телефон Пътна помощ биг София

1
Добави коментар
towingbg
towingbg

Контакти

Контакти и Телефон Пътна помощ биг София

Kонтакти пътна помощ:

Телефон: +359 895/944-900

Пътна помощ big София адрес:

България, град София улица самоковско шосе 93

Ние сме организация позиционирана в цяла София с мобилни екипи, за да можем да се отзоваваме на момента, без да се налага да чакате! Стремим се да помагаме на хора претърпя ли катастрофа независимо дали са с леки коли, бусове, джипове или мотори! При нас работят млади специалисти имащи богат опит в репатрирането на автомобили!

Адреси, които обслужва. Пътна помощ Big:

Пътна помощ биг предлага репатриране на своите клиенти в цялата страна, с помощта на доверени колеги сме разширили търговската си мрежа из цялата страна, което позволява бързото и без проблемно отзоваване до всяка точка на България.
Ако сте закъсали във Варна, но искате да ви репатрираме до София ще отнеме около 5 часа транспорта, защото за целта използваме бързи камиончета, който са снабдени с мощни дизелови агрегати поддържащи средна скорост по магистралата от 120-130 км /час.
Разстоянието от Пловдив до София го взимаме за около един час, а разстоянието от София до Бургас за около 4 часа ако не се налага да се чака вътре в града по-задръствания. Нашият екип знае колко е ценно времето както за вас така и за нас и затова гледаме да предлагаме най-експресните услуги независимо къде сте аварирали ние ще се отзовем на момента!
Предлагате ли пътна помощ за чужбина и кои държави обслужвате?
Big пътна помощ предлага отскоро и репатриране на коли от чужбина за момента поддържаме следните държави: Гърция, Германия, Австрия, Чехия, Холандия, Швейцария, Сърбия, Македония, Турция, Румъния, Словения, Дания и другите държави, който са в Европейския съюз.
Предлагате ли транспорт на ново закупени коли от чужбина?
Да! От скоро нашата фирма предлага и транспорт на избрана и закупена кола от вас от Германия, Австрия, Италия, Швейцария и Холандия цените започват от 700 лева и зависят от това на какво разстояние е колата и в коя точка на дадената страна се намира уверяваме ви, че ще докараме колата ви във вида, в който е натоварена от продавача.