Реновиране, ремонт и дизайн

1
Добави коментар
sandi6357
sandi6357

Обнови работното място бързо и удобно с модулен ремонт

Необходимото обновяване на офисите, често се отлага поради невъзможността да се съчетае с работния процес. От друга страна, една нова визия на работното място винаги действа положително на служителите.

 

Ние от Стил Билд Груп се стремим да не нарушаваме работния процес и изготвяме модулни схеми за ремонт на офиса.

 

Модулния ремонт е възможен когато разполагате с няколко помещения, където е възможно да прехвърлим част от служителите ви докато се работи в друго от помещенията. Целия процес се извършва по предварително изготвен график и включва подготовката за помещенията и прехвърлянето на мебелите  в друга част от офиса. Самия ремонт се извършва във възможно най- кратки срокове.

За по-малките офиси или местата където е невъзможно да се направи разместване, предлагаме ремонти през почивните дни.

 

 

Изберете най-добрия вариант за вас и служителите ви. Направете ремонт на офиса бързо, лесно и без да се създава напрежение в работата ви.

Доверете ни се, свържете се с нас за безплатен оглед и оферта

 

© 2016, Стил Билд груп . Всички права запазени! Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Related