Моторна пръскачка Gardenia 3WF-3S Profi

1
Добави коментар
agrokom
agrokom

Моторна пръскачка Gardenia 3WF-3S Profi

НОВ МОДЕЛ! Мощна моторна пръскачка, предназначена както за пръскане с пестициди на трайни насаждения и зеленчукови култури, така и за обеззаразяване на помещения и складове. Може да се употребява в равнинни и планински райони, хълмисти местности и нетипични зони, където не може да се пръска с друга техника. Машините от Profi серията имат по-висока износоустойчивост на материалите – двойно хромиран цилиндър, по-висока топлоустойчивост на буталото (подобрение спрямо стария модел). Предназначени са за по-високо натоварване.

Снабдена с допълнителна помпа, с което се постига по голям гарантиран обхват по вертикалата Колани и гръб, изработени от пореста пластмаса – за малки вибрации, мека и удобна (подобрение спрямо стария модел) Оборудвана с нови, по-удобни колани и мека възглавничка, щадящи гърба. (подобрение спрямо стария модел) Алуминиева, износоустойчива турбина и олекотена пластмасова конструкция, ниско тегло, ниска гравитация и добра стабилност. (подобрение спрямо стария модел) Лесен старт, системата с дизайн за лесно стартиране намалява усилието при стартиране с 30-50% и носи чувството на комфорт при стартиране на двигателя. (подобрение спрямо стария модел) Антивибрационна система, Гумените тампони силно намаляват вибрациите и осигуряват комфортна и удобна работа. Мек маркуч, Гъвкавите маркучи разширяват обхвата на ъгъла на работа и подобряват ефективността. Мултифункционална ръкохватка, контролната ръкохватка е регулируема в обхват от 90 градуса. Удобна за различни операции, същевременно намалява умората. Използва икономичен, мощен и здрав двутактов двигател с малък размер, ниско тегло и намален разход на гориво. Може да се използва като моторна метла – духалка Налична приставка за пръскане с прахообразни агенти, благодарение на което могат да бъдат разпръскани бързо и ефективно гранули, торове, дори и семена. Фиксирана газ на карбуратора, с което се гарантират постоянни обороти при работа. (подобрение спрямо стария модел)

 

Технически характеристики:

Двигател: двутактов с въздушно охлаждане Вместимост на резервоара: 14 л Обсег хоризонтален: 11 м Обсег вертикален: 11 м Гарантиран! Обем: 42.5 куб. см Мощност: 1.8 кВт / 2.5 конски сили при 8000 об/мин Скорост на турбината 8000 оборота в минута Стартиране: ръчно Тегло нето: 11 кг Тегло бруто: 14 кг Максимален дебит за течни препарати – 4 л. в минута Максимален дебит за прахообразни препарати – 6 кг. в минута

Двигателят работи с омаслен бензин в съотношение 1:40 или 25 мл. бездимно масло за високооборотни двутактови двигатели (за препоръчване масло на Щил или Хускварна) на 1 л. бензин A95.

Изпращаме с куриерска фирма до всяка точка на страната с наложен платеж(плащате в момента на доставка) с опция „Отвори и виж преди да платиш“.

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели моторни пръскачки с неотговарящи обявени параметри и качество, които може дори да са опасни. Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини от търговци с неясен произход. Бъдете внимателни!

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Предлагаме резервни части за всички марки и модели моторни пръскачки.

Подобни артикули, които може да закупите