Натурално възбуждащо хапче за жени Лейдиагра.

1
Добави коментар
chriss850
chriss850

Никога преди не сте изпитвали оргазъм?

Ladyagra™ ще Ви помогне да изпитате!

 

Ако никога преди не сте изпитвали оргазъм.. или може би просто е било много отдавна… нека Ви кажем, че много от нашите клиенти ни споделиха, че са изпитали оргазъм за първи път в живота си след приема на женското секс хапче Лейдиагра.

Първо Ladyagra™ помага за разширяването на кръвоносните съдове – което Ви позволява да се отпуснете и да се насладите на сексуалните изживяване, без да е нужно Вие да полагате някакви усилия.

 

Второ, съдържа билкови екстракти, които в комбинация (Синергетична формула Cupid Labs Climax Blend) подпомагат за по интензивните мускулни контракции – което Ви позволява по-лесно да се отпуснете, и по този начин да достигнете до оргазъм.

 

И трето, заедно с Ladyagra™ ще получите много подаръци: Cupidon™ лубрикант на водна основа, Cupid Glide™ Natural лубрикант или Happy Lady Gel™. Комбинацията от Ladyagra™ и подаръка в зависимост от пакета, който поръчате е най-ефективния начин да достигнете до силен оргазъм.

Кажете сбогом на вагиналната сухота.

Това не е научна фантастика, нали? Всички жени знаят, че е факт.

Повече овлажняване = Повече Чувствителност = Повишено либидо

 

Един от ключовете към успеха на Лейдиагра се крие в по-голямото овлажняване преди и по време на сексуален контакт, като Ви помага да преодолеете често срещаните проблеми.

Освен това бихме искали да отбележим, че ще получите подаръци лубриканти от най висок клас Cupidon Lube, Cupid Glide Natural Lubricant или Happy Lade Gel възбуждащ гел за жени!

 

Този лубрикант подпомага овлажняването, което ще увеличи чувствителността и желанието ви за секс.

Безплатни подаръци, с които ще обогатите сексуалния си живот. Дори нещо повече!

Ние ще Ви помогнем напълно дискретно, така че няма от какво да се притеснявате…

… Чрез добавяне на нашите закачливи безплатни подаръци към вашата поръчка със сигурност ще разнообразите сексуалния си живот.

Поръчайте Ladyagra™ сега и ще получите следните подаръци:

Подарък #1 – безплатна опаковка Happy Lady Gel

(Цената на 1 туба е 34лв. … но Вие ще я получите напълно безплатно към пакет от 5бр Ladyagra) Изхвърлете лубрикантите пълни с вредни химикали. Защото ви предлагаме напълно натуралния Happy Lady Gel™. За който се говори в хитовото шоу „Докторите”. Happy Lady Gel е възбуждащ гел, който е специално формулиран, за да помогне на жените да постигнат максимално овлажняване и по-силна чувствителност и възбуда в гениталната област. Happy Lady Gel™ е формулиран за да…

Засилване чувствителност на вагината и клитораОблекчаване вагиналната сухота със своята удивителна влажна текстураЗасилване на сексуалната възбудаПредизвиква топло и нежно гъделичкащо усещанеСъздаден с абсолютно натурални съставки от най-висок клас

… Докато най-накрая достигнете невероятен, интензивен оргазъм с повече удоволствие и сила, отколкото някога сте си мислили, че е възможно, ще почувствате удовлетворение на цялото тяло.

Една тубичка Happy Lady Gel™ обикновено струва 34лв.,но ако изберете нашия промоционален пакет от 5 кутийки Ladyagra, ще получите Happy Lady Gel™ напълно безплатно.

Подарък #2 – Безплатна опаковка Cupid Glide Personal Lubricant

(лубрикант на стойност 10лв. … но Вие ще го получите напълно безплатно към пакет от 3бр Ladyagra)

Cupid Glide Natural е висококачествен лубрикант на водна основа. Има дълготраен овлажняващ ефект и може да се ползва както с презервативи, така и със секс играчки за възрастни. Не дразни кожата и не предизвиква алергични реакции.

Cupid Glide Natural е лубрикант, който обезболява, овлажнява и възбужда. Направете по-приятен сексуалния контакт, увеличете приятните усещания, насладете се на нежните удоволствията от допира с партньора! Използването на лубрикант прави интимния контакт и проникването много по-приятно и за двамата партньори, избягва се излишното триене и се увеличава многократно удоволствието.

Подарък #3 – Безплатнo 2 бр Cupidon Personal Lubricant single dose

(лубриканти на стойност 5лв. … но Вие ще ги получите напълно безплатно към поръчката си на 1 кутия Ladyagra) Cupidon Natural е висококачествен лубрикант на водна основа с овлажняващ ефект и може да се ползва както с презервативи, така и със секс играчки за възрастни. Не дразни кожата и не предизвиква алергични реакции.