Кание Уест разкри защо не се усмихва

1
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Сподели Tweet Сподели Сподели Email Кание Уест най-накрая отговори един от най-често задаваните въпроси за себе си – Защо никога не се усмихва?

Всеки път, когато г-н Уест е сниман от папараци – той винаги се мръщи, без грам усмивка. Дори когато той се разхожда с жена си Ким Кардашян и дъщеря си, той никога не изглежда щастлив. Какво става Кание? По време на Fashion Los Angeles Award журналист от Daily Front Row попита рапъра/дизайнер – „Защо той никога не се усмихва.“ И за първи път Кание отговори:

„Когато работех над албума си „Yeezus“, видях една кадифена книга от 1800 г… В книгата видях толкова много хора и те изглеждаха толкова истински, тоалетите им бяха невероятни и те не се усмихваха. Вие знаете, че папараците винаги идват при мен и ме питат „Защо не се усмихвам.“  Не отговарях, но с времето осъзнах, че когато не се усмихвам външно се усмихвам вътрешно… Когато видите картини в стар замък, хората на тях не се усмихват, защото картините просто не биха изглеждали готино.“

Дали има смисъл в думите или в действията на Уест хората отдавна са спрели да го търсят, защото според Кание смисъл винаги има.

Източник: Uptown Magazine