Безмилостно чукане

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Share the post „Безмилостно чукане“

Това е една история която ми я разказа моя много близка приятелка. Лично написана от нея. Аз само я преписах. Ето я за Вас … Ще Ви разкажа една случка станала през времето когато още не се бяхме оженили със съпруга ми и все още имах гадже. Горещо лято. През целия ден се карах с Емо. Накрая не издържахме и двамата. Той просто излезе и замина. Имаше апартамент в съседния град. Беше ми много мъчно за него. Предният ден се бяхме разбрали да излезем с негови приятели на следващата вечер. Съвсем бях забравила за това. Нали целия ден се карахме. И той сега го нямаше. Плачех неспирно. Сълзите се изливаха като от бездънно море. Вече се беше стъмнило, някой позвъни, но не отворих. След настоятелното звънене разбрах че някой влиза. Отвориха спалнята където лежах на леглото и се давех в сълзи. Бяха приятелите му, нали щяхме да излизаме. Емо не беше заключил когато излезе. Полугола, раздърпана те ме оглеждаха с погледите си. Аз бях като вкаменена, изтормозена от неспирното реване. В първия момент и те не знаеха какво да кажат.
– Мимо, какво е станало. Защо плачеш.
– Скарахме се.
– Не се тревожи. Колко пъти сте се карали и после сте се сдобрявали
– Сега е различно
– То при Вас винаги е различно. Не знаех какво да правя. Лежах без да помръдна изтощена, слаба. Осъзнавах че съм полугола. Но не правех и най-малки усилия да си прикрия оголените бедра и циците които почти изцяло се виждаха. Дочух че нещо си шепнеха. Приближиха се до мен. Ръцете им зашариха по тялото ми. Дори те се изненадаха че нищо не предприемам за да им се съпротивлявам. Затворих очи. Това ги направи още по настойчиви. Чувах звуци на задоволство. Събличаха ме бавно и така останах съвсем гола. Не правех никакви усилия. Оставих им се. Почти не осъзнавах какво става и най-малко не предполагах какво ме чака в следващите часове. Някой галеше циците ми. Зърната им се бяха втвърдили. Настойчиво един пенис се притискаше в лицето ли и напираше да влезе в устата ли. Бяха ме разкрачили и друг смучеше клитора ми. Сякаш в просъница видях четвърти човек да си прави чикия и вече спермата му падаше по корема ми. Изпразни се и веднага ми го набута в устата. Усетих вкус на сперма. Този който беше от долу се пробваше да проникне в мен. Надигнаха ме и някой се промуши под мен. Болката беше непоносима. Твърд пенис пронизваше ануса ми. А путката ми запълнена от пениса на най-якия. Просто имах чувството че ще ме продънят. Един ме беше обкрачил и кура му стърчеше над лицето ми. Блъскаше го по него. Този който се изпразни с чикия отново лъскаше. Който беше под мен явно щеше да се празни, пъшкаше в несвяст. Изниза се от мен. Спермата му оплеска пусито ми, докато ме чукаха здраво в него. Този дето беше в путката ми настъпи към задника ми и още не влязъл през топлото ми анусче, се празнеше, усетих задника си мокър. Бузите му сякаш бяха смазани с масло. Свърши и продължи да напира на вътре. Ануса ми се беше разширил и той проникна. Този който познавах най добре се казваше Стоян. Намерил някакви шалове от гардероба, вързваше ръцете и краката ми за таблата на леглото. Не се съпротивлявах. Бях почти в несвяст. Така сякаш разпъната всички се наредиха над мен и започнаха да се празнят един след друг спермата се лепеше по мене, идваше от всички страни.
-Хайде да и набутаме в путката нещо.
-Какво?
-Отиди в кухнята и вземи каквото можеш да намериш. Върнаха се с цял арсенал от зеленчуци. През това време Стоян почти беше успял да вкара ръката си до китката в путката ми.
-Размърдай я, размърда си малко ръката. Стоян леко завърташе ръката си. За първи път влизаше в путката ми цяла ръка. Усещането беше странно. Но ме заболя. Измъкна ръката си и се чу странен шум. Путката ми така се беше разтворила че набутаха в нея две огромни краставици. В задника ми влизаше една червена чушка намазана с мой вазелин за устни. Така се плъзна на вътре че само опашката и остана да стърчи навън. Някой изливаше по корема ми червеното вино което бях приготвила за годишнината ни с Емо. Вече 2 години бяхме заедно. А сега, сега какво ставаше. Чукаха ми четирима мъже и аз нищо не можех да направя. Бяха ме наобиколили пишките им се опираха в тялото ми и с всяка измината минута виждах как пак се надървят. Знаех че няма да ме оставят скоро. Стоян изкара краставиците и влезе путанката ми но тя така се разшири че просто се губеше в нея. Някой набързо се намести и прибра кура си на топло при другия из отдолу като доста трудно се промуши под мен, нали все още бях завързана. Така ги усещах по добре. Но това не беше края. Нещо твърдо проникваше също в мен, не знаех какво е то, но вече имах чувството че ще се разпоря. Този дето все лъскаше пак се празнеше само че този път го навря в устата ми и спермата която излезе от него се разля в устата ми. Последваха примера му и другите. Всички лъскаха и когато дойдеше момента се изпразваха в устата ми. Не можех да преглъщам. Давех се, но не ме оставиха докато изцедят и последната капка. От устата ми излизаше сперма, а те се хилеха доволно като изтърсваха пенисите върху тялото ми. Още бях завързана и неможех да се движа свободно. Една чушка беше още в задника ми.
– Ей, чушака. Вътре е. Развързаха краката ми. Вече бях по свободна. Издръпнаха дръжката, но тя се откъсна. Вдигнах кака нагоре, напънах силно и тя просто се изстреля. След цялото това изпълнение всички се разотидоха, при мен остана. Стоян. Влязох да се изкъпя и докато се къпех Стоян влезе при мен. Бях разбита, през последните два часа ме чукаха като животно. Сега обаче той се приближи към мен и влезе под душа. Галеше ме навсякъде. Езикът му облиза всяка част от тялото ми. Беше ми приятно. Припаднах в обятията му. Събудих се чак на другия ден, а той все още беше при мен. С Емо повече не се събрахме, нямаше начин да не разбере какво се беше случило, нали всичките му приятели ме изчукаха. Но пък със Стоян станахме приятели и сега ми е съпруг. Просто се събрахме. След като ме изчукаха до смърт, аз не можех цяла седмица да правя каквото и да било. Стоян беше с мен през цялото време. Съжалил ме е. През времето което прекарахме заедно се оказа че е бил приятел с Емо само заради мен. Допаднахме си и до сега имаме щастлив брак.

Share the post „Безмилостно чукане“