Къщи за гости – 31, Албена/ ВИЛИ на МОРЕ – НАЕМИТЕ НА ВАРНА – ВИЛИ ЗА ПОЧИВКА – КЪЩИ ЗА ГОСТИ – УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ

1
Добави коментар
varnanaemi
varnanaemi

Албена, Реф. №: 221 Етаж: 2   Спални: 5

ВИЛИ на МОРЕ,

Площ: 235 кв.м. 140 лв.

Особености: Басейн, 2 паркоместа, Градина с градински мебели, барбекю, Климатици, Кабелна телевизия, интернет, Охранителна система, Ютия и дъска за гладене, Сешоар, Спално бельо, Хавлиени кърпи, Бебешка кошарка и детско легло;

VARNA NAEMI Ви предлага Къща за гости, кацнала на върха на един тих, усамотен хълм, само на 800м. от брега, се намира между перлата на северното ни Черноморие – Албена и град Балчик.Тази къща е синоним на спокойствие, наслада и възхищение от великолепни гледки към морската шир и красотата на българската природа. Предлагаме Ви съчетание на планина и море, възможността да плувате в големия ни басейн (90m3).

В къщата за гости могат да се настанят до 10 възрастни и 2 деца. Вилата разполага с 4 отделни големи спални, всяка със собствена баня, детска спалня и голям удобен диван, който се превръща в две единични легла. Вилата е напълно оборудвана и климатизирана , разполага с всички екстри – миялна машина , пералня, full-HD Smart TV , Wi – Fi или всичко което може да Ви потрябва. На разположение на тези, които идват с кола е и 2 паркоместа. Минимален престой 3 нощувки!

Цената на Вилата варира в зависимост от сезона и продължителността на престоя – Цена при запитване!

Росен Ангелов Управител 0899182323 [email protected]