Къща за гости – 27, Балчик/ ВИЛИ на МОРЕ – НАЕМИТЕ НА ВАРНА – ВИЛИ ЗА ПОЧИВКА – КЪЩИ ЗА ГОСТИ – УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ

1
Добави коментар
varnanaemi
varnanaemi

Балчик, Реф. №: 216 Етаж: 2   Спални: 5

ВИЛИ на МОРЕ,

Площ: 289 кв.м. 250 лв.

Особености: Открит Басейн, Интернет, Парно Отопление, Камина, Ютия, Пералня, Микровълнова, Хладилник, Телевизор, Кабелна ТV, Отделно WC, Климатик

VARNA NAEMI Ви предлага Къща за гости, разположена във вилната зона на гр. Балчик само на 3 км. от плажа и центъра на града и на 7 км. от к.к „Албена”.Разстоянието до гр. Варна и летището е 45 км. Предлага се и трансфер от и до летище Варна.

Вилата разполага с 5 спални, с отделен санитарен възел, както и апартамент с двойно легло в спалнята и разтегателен диван във всекидневната за още двама души. Всяка стая, апартамент са оборудвани с нови и удобни мебели. Вилата разполага и с огромен дневен тракт с камина и напълно оборудвана кухня. Комфортът на нашите гости се допълва и от открит басейн, външно барбекю и  голямата тераса, на която може да си организирате романтична закуси или вечеря.

Къщата за гости е подходяща за индивидуална или колективна почивка за максимум 12 човека. На разположение са и 4 охраняеми паркоместа, които са безплатни за гостите на вилата. Вилата работи целогодишно!

Цена за цялата Вилата на ден – 250лв./ден

В зависимост от сезона и продължителността на престоя – Цена при запитване!

Цена за цялата Вила на ден за една нощувка: 350лв./ден

Росен Ангелов Управител 0899182323 [email protected]