Къщи за гости – 4 област Варна / ВИЛИ на МОРЕ

1
Добави коментар
varnanaemi
varnanaemi

област Варна, Реф. №: 167 Етаж: 2   Спални: 6

VARNA NAEMI Ви предлага Две къщи за гости в традиционен стил, разположени в село само на 15км. от Варна и на 6км. от плажната ивица, с невероятното съчетание на селски и морски туризъм. Къщите са изградени в традиционен български стил, но с всички съвременни удобства!

Къщите разполагат с 2 механи – зимна (затворена) и лятна (отворена), подходящи за всякакъв вид тържества: детски рожденни дни, партита, абитуриентски, сватби, банкети.

Всяка стая разполага с кабелна телевизия, интернет достъп, парно отопление, охладителна система , самостоятелни санитарни възли. На разположение на гостите са напълно оборудвана кухня и механа, възможност за ползване на хладилник и перално помещение.Къщите са разположени в широк и озеленен двор. Комплексът е подходящ както за целогодишен отдих, така и за организиране на семейни тържества и чествания.

За посетителите, които имат желание, могат да се запознаят с технологията и изработването на музикални народни инструменти, тъкачество, кожарство, дърворезба и други занаяти в нашата “Къща на Занаятите”.Майсторът на гайди може да свири на вашите празненства.

Цени за нощувка:

Голяма къща – 200лв./ден – капацитет 6 човека;

Малка къща – 150лв./ден – капацитет 6 човека;