1 март – Звездни Рожденици

1
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Сподели Tweet Сподели Сподели Email

Justin Bieber – 22 Джъстин Дрю Бийбър е роден на 1 март 1994 г. в Онтарио, Канада. Той е канадски поп певец и автор на песни. Текущият мениджър на Бийбър, Скутър Браун, е открил певеца чрез клиповете му в YouTube през 2007. Браун е впечатлен от клиповете и се свързва с майката на Джъстин Пати Мелет, защото иска да работи заедно със сина ѝ. След като убеждава майка му, мениджърът урежда среща на Бийбър с певеца Ъшър в Атланта, Джорджия. В резултата на това Джъстин подписва договор с RBMG, звукозаписна компания, която работи заедно с Island Records, заедно и с договор за записи, предлагани от Ел.Ей.Рийд.

Jensen Ackles – 38 Дженсън Рос Екълс е роден на 1 март 1978 г. в Далас, Тексас, САЩ. Той е американски актьор.

Kesha – 29 Кеша Роуз Сибърт е родена на 1 март 1987 г. в Лос Анджелис, САЩ. Тя е американска поп певица и авторка на песни. Пробива в музикалния бизнес през 2009 година. Тя изпълнява женски вокали в масовия хит на Flo Rida – Right Round. Нейният сингъл „Тик-Ток“ е издаден през август 2009 г. и постига голям търговски успех. „Тик-Ток“ става №1 в 11 държави (сред които и България). Кеша е посланик на HSI (Humane Society), в защита на правата на животните, часовници Casio и е част от ЛГБТ активизмът. Кеша е номирана за над 40 награди, като е печелила повече от 15. Някои от тях са награди на MTV и Billboard.

Booker T – 51 Букър Тио Хъфман младши е роден на 1 март 1965г. в Хюстън Тексас. Той е кечист и е мениджър на шоуто Разбиване.

Ron Howard – 62 Роналд Уилям „Рон“ Хауърд е роден на 1 март 1954 г. в Дънкан, Оклахома, САЩ. Той е американски актьор, режисьор и продуцент, носител на награди „Златен глобус“, „Сатурн“, две награди „Оскар“ и четири награди „Еми“.

Carlos Vela – 27 Карлос Алберто Вела Гаридо е роден на 1 март 1989 г. в Канкун, Мексико. Той е мексикански професионален футболист, играещ за Реал Сосиедад и националния отбор на Мексико.

Javier Bardem – 47 Хавиер Анхел Енсинас Бардем е роден на 1 март 1969 г. в Лас Палмас де Гран Канария, Испания. Той е испански актьор. Носител на награди „Оскар“, „Златен глобус“, „БАФТА“, „Сатурн“, „Сателит“, „Европейска филмова награда“ и шест награди „Гоя“.

Liya Kebede – 38 Лия Кебеде е родена на 1 март 1978 г. в Адис Абеба, Етиопия. Тя е етиопска актриса, модел и дизайнер.

Zack Snyder – 50 Закари Едуард Снайдър е роден на 1 март 1966 г. в Грийн Бей, САЩ. Той e американски режисьор, сценарист и продуцент, носител на награда „Сатурн“.

Източник: bg.wikipedia.org