Астерикс: имението на боговете (2014) БГ аудио

1
Добави коментар

Гледай онлайн филма Астерикс: имението на боговете (2014), озвучен на български език

В това забавно приключение на Астерикс и Обеликс, Юлий Цезар представя най-новия си план за победа срещу упоритите гали. След като армията му така и не успява да смаже съпротивата със сила, императорът решава да смени тактиката: щом галите отказват да се присъединят към Римската империя, Цезар ще стовари цивилизацията на прага на селото им.

Започва строеж на огромен комплекс, наречен „Имението на боговете“, който ще обгради селцето на Астерикс и ще потопи в хаос живота на обитателите му.

година: 2014

Режисьор: Александър Астие, Луи Клиши

Актьори: Рожер Карел, Лоран Дойч, Лоран Лафит, Александър Астие

IMDB:

Държава: Франция / Белгия

 трейлър

Гледайте напълно безплатно и без регистрация „Астерикс: Имението на боговете“ / Asterix: The mansions of the Gods (2014)

Внимание!!! Нито един от предоставените филми, не се стриймва и не се хоства на наш сървър. Ние не съхраняваме и не стриймваме видео файлове нарушаващи авторските Ви права! GledaiFilmi.online предоставя единствено линкове към трети сайтове за теглене и гледане на онлайн филми, качени от потребителите на сайта. Администраторите на GledaiFilmi.online не носят отговорност за съдържанието на публикуваните материали или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Ако вие сте носител на авторско право върху някой от публикуваните филми и желаете премахването на линкове в съответния филм или споразумение с нас, моля да се свържете чрез формата ни „За контакти” или като ни пишете на „admin (@) GledaiFilmi.online“ Ние не крадем интелектуална собственост! GledaiFilmi.online декларира желание и готовност да съдейства на авторите, ползвателите, продуцентите и на техните представители, както и на съответните организации за колективно управление на авторски права да уреждат възникналите спорове за евентуални нарушения, по такъв начин, че законните интереси за събиране на възнаграждение за ползване и разпространение на авторски произведения да бъде удовлетворен.

Similar Movies: