Дякон Левски (2016) – гледай онлайн

1
Добави коментар

Гледай онлайн филма Дякон Левски (2016)

1841 година. Поробена България вече чака своя Спасител. Но още не разбира, че той няма да се появи от нищото, яхнал магаре.
Нито един учен досега не можа да каже, или докаже, къде е гробът на Левски, но всички учени знаят къде е обесен. Дори паметникът му не е правен от българин. Затова и никой от нас няма право да обсебва Апостола. Но може да мечтае с него.
Затова приемете този филм, като една приказка. Добре ли е разказана, лошо ли е разказана, ще прецените сами. Но с тази лента можем да започнем да преодоляваме и най-големите си страхове като българи. Да не би да сбъркаме в преценката си за Левски, Ботев, Каравелов, Раковски, Димитър Общи? Това не са икони, това са живи хора, и когато на децата ви им се падне тема за изпита по литература за тях, не ги стресирайте. Няма нищо неясно казано от тях, напротив, то е толкова директно, че плаши дори и до днес. Дори тук ни е нужен Левски.
Филмът на Максим Генчев „Дякон Левски” няма за цел да забоде байрака и да заяви – ето това е Апостола. Както вече казахме, това е кино, направено с огромна почит към Левски.
Докато гледате филма, някъде ще ви боли, на други места ще се радвате, на трети ще плачете. И така, докато сами се замислите – кой е Левски, защо прави това, което прави и в чия полза го прави.

година: 2016

Режисьор: Максим Генчев

Актьори: Веселин Плачков, Симеон Филипов, Максим Генчев, Николай Сотиров, Ивайло Аспарухов

IMDB:

Държава: България

 трейлър

Превърнете дома си в онлайн кино и гледайте напълно безплатно българския филм, посвете на Васил Левски – Дякон Левски. Филма е разделен на две части, които можете да намерите по-долу.
Гледайте първата част на филма Дякон Левски тук:

Гледайте втората част на филма Дякон Левски тук:

Внимание!!! Нито един от предоставените филми, не се стриймва и не се хоства на наш сървър. Ние не съхраняваме и не стриймваме видео файлове нарушаващи авторските Ви права! GledaiFilmi.online предоставя единствено линкове към трети сайтове за теглене и гледане на онлайн филми, качени от потребителите на сайта. Администраторите на GledaiFilmi.online не носят отговорност за съдържанието на публикуваните материали или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Ако вие сте носител на авторско право върху някой от публикуваните филми и желаете премахването на линкове в съответния филм или споразумение с нас, моля да се свържете чрез формата ни „За контакти” или като ни пишете на „admin (@) GledaiFilmi.online“ Ние не крадем интелектуална собственост! GledaiFilmi.online декларира желание и готовност да съдейства на авторите, ползвателите, продуцентите и на техните представители, както и на съответните организации за колективно управление на авторски права да уреждат възникналите спорове за евентуални нарушения, по такъв начин, че законните интереси за събиране на възнаграждение за ползване и разпространение на авторски произведения да бъде удовлетворен.

Similar Movies: