Фирмено парти

1
Добави коментар
Iva82
Iva82

Фирмено парти

20.02.2016 by eventman Leave a Comment

Пролетния и летен сезон са много дълги, за да бъдат домакин на фирмено парти, между 14 февруари ,  Велик ден, 24 Май и ваканционния сезон просто не може да се избегнат! За това компанията не ще дабави допълнителна подправка към фирмено парти на компанията ви тази пролет, чрез проверка тенденции в корпоративно събитие! Нека вашите гости да напуснат в почуда и благоговение.

A / V  тенденция и други тенденции в Tech
Технологията е навсякъде. Защо не го добавите към следващото фирмено парти което ви предстои? Има много различни начини да се въвеждат технологии в микс. Някои от любимите ни технологични тенденции са:

Звук / Light AV Техники: Направете идеална атмосфера на Вашето събитие със звук и светлина. Използване на техники AV ще усилят  вашето събитие и  добавят велико усещане. Някои горещи тенденции включват медиини жестове, които излъчват говорещи движещи се обекти на екрана, чрез прости движения на тялото, 4K технология, за да представи на разположение на най-ясни и точни изображения и най-накрая един добре структурирана WiFi план , който  гарантира на всички гости да използват своите устройства , Чрез използването на услугите  можете да промените вашето фирмено парти както визуално, така и слухови.
Услуги на трети страни: услугите на трети страни, като социални Маси, Snappening и Eventbrite, са изключително полезни за планиране на събитието. Използвайте тези ресурси като чудесна отправна точка за планиране, за да намерите места, организатори, да се създадът условия за сядане и онлайн възможности за продажба на билети и регистрация.
Събитие App: изгответе цялостно приложение за всички свои гости. Някои приложения, за да осъществите вашето фирмено парти включват пътеводителя, Eventtus, CrowdCompass, и DoubleDutch. Най-полезни функции на приложение съдържат график на събитията, функции, мрежи и избирателност. Това е чудесен начин за гостите да се ангажират с вашето фирмено парти на по-високо ниво.
Фасилити таблетки: Таблетките създават безупречен начин да се провери в госта и опции в ред менюто. Като цяло, фасилити таблетките представляват процес на рационализиране на Вашето фирмено парти.