Kлиматици Варна,София,Шумен,Сервиз Kлиматици Варна,ремонт,продажба,лизинг,монтаж,serviz klimatici varna,remont klimatici varna

1
Добави коментар

„D&B-Clima“е компания, специализирала своята дейност в изграждането на климатични инсталации. На компанията можете да разчитате и в случаите, когато се нуждаете от монтаж или ремонт на инверторни или конвенционални климатици. Фирмата ще Ви предложи добри цени на климатиците, които предлага. А относно сервиза – можете да разчитате, че професионалистите ще се справят с ремонта на машините на всички производители, при това без значение от къде сте закупили или кой е монтирал климатика Ви.

Фирмата е с доста богат опит, който сочи, че за да бъдат клиентите доволни, необходимо е предлаганото обслужване да се отличава с бързина, качество и коректност. Това са и нещата, които сервизното обслужване на „D&B-Clima“ се стреми да осигурява на клиентите. За тази цел компанията винаги поддържа голямо количество от резервни части и консумативи. Фирмата разполага и с отдел, занимаващ се само с електронната част на климатиците. 

Услугите, с които фирмата ще Ви бъде полезна, са:

– Продажба, монтаж, ремонт на климатици

– Вентилация

– Сервиз на автоклиматици

Климатиците са електроуреди, които се нуждаят от техническо обслужване по време на своята експлоатация. Профилактиката е и сред най-добрите начини да удължите живота на своя климатик, както и да намалите разхода си. Това е и причината, поради която тя се извършва задължително всяка година. Можете да разчитате, че компанията ще се заеме и с тази дейност.

Услугите, които фирма „D&B-Clima“ предлага, са комплексни. Те включват консултация и безплатен оглед, а също така доставка и монтаж на избрания от Вас климатик. Предлагани от компанията биват климатиците на реномирани производители, каквито са например Daikin, Panasonic, Fuji, Fujitsu и други. DAIKIN, FUJI, MITSUBISHI, FUJITSU, PANASONIC, SHARP, SANYO, TOSHIBA, HITACHI, SAMSUNG, MIDEA, NIPPON, LG, AUX и др. За безотказната работа на климатика предлагаме на нашите клиенти висококачество на услугите.