Влакчета на ужасите

93
Добави коментар
Segmadis
Segmadis

– September 21, 2009Публикувано в: Забавно, Снимки и Клипчета

2 Flares

2 Flares

×

Една мания, която вече дълги години завладява света.

Да, няма защо да крия, че това е една от мечтите ми, а именно да се пусна по такова влакче, колкото и страшно да е на него. Всъщност тези влакчета на ужасите са едни от най – екстремните неща в света. Забравете влакчето на инди в София Ленд, забравете и прословутите гондоли, с които се опитват да ни уплашат. Истинската тръпка от такива съоръжения със сигурност е във влакчетата. На снимката по – горе е показано едно от най – високите, а и най – бързите такива с име което в буквален превод означава Треперещия Драгстер мисля, че няма нужда от повече обяснения. Когато се качите на него виждате три лампи, които светват в зелено (точно както на състезание) след което влакчето ви изстрелва напред със скорост от близо 200 км/ч развити за малко над 4 секунди (доста по – добре от Ферари).

Ето още един добър ролър костър, а именно Кулата на Терора. Развива около 160 км/ч за 7 секунди, което също никак не е зле и честно казано смятам че си заслужава вниманието.

Важно е да се знае, че в днешно време вече влакчетата не са това, което са били преди много време. Днес са доста по обезопасени и е почти невъзможно да ви се случи нещо докато се возите на такова, което е доста голям плюс. Най – хубавото естествено се случва само в главата ви особенно след притока на адреналина.

А за тези, които искат да видят какво е наистина да си на такова нещо има и клипче:
[youtube]87MBJfewpUk[/youtube]

Ако желаете да сте винаги в крак с най – интересните неща можете да се присъедините към групата ни във Facebook.

можете също така да ме последвате и в Тwitter.

Neshtoto.com