26-годишна жена разкри какво е да си бременна с петзнаци!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Тя се казва Ким  Тучи и е от Австралия. Със съпруга си много се обичат, а двете им прекрасни момиченца са плод на любовта им, но семейството много искало да си има и момченце и за това започнали да работят и за трето бебче. Щастието ги спохожда не след дълго, а лекарите ги изненадали много приятно, когато им казат, че Ким всъщност е бременна с близнаци. На следващия преглед, обаче, лекарите направо се шокирали, защото установили, че в корема на Ким има не две, а цели пет бебета- четири момичета и едно момче. 

Първоначално Тучи направо се шашнала, но съпругът ѝ я окуражил и ѝ казал да не се притеснява, защото са заедно и ще се справят с трудностите. В блога си Ким разказва колко е трудно да носиш 5 бебета в корема си, защото болките в кръста и корема буквално не спират. А на вечер и се налага да става по 10-12 пъти, за да ходи до тоалетната. Поглъща по 6 хиляди калории на ден, за да могат бебетата да се развиват нормално и да наддават на килограми, предават колегите от woman.hotnews.bg, но семейството е категорично, че петзнаците им са дар Божи, точно както и двете им по-големи момиченца. 

Все още родителите не могат да осъзнаят, че семейството им ще стане толкова голямо, но са сигурни, че по-голямо щастие от това няма.