Смразяващо! Призрак на удавено момче се появи на семейна снимка!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Това семейство и да не е вярвало в призраци вече вярва. А причината? Семейната снимка, която си правят и по-късно остават шокирани от видяното, тъй като на нея имало още една фигура, без тя да е член на семейството и изобщо не прилича на човешко същество. 

Ким Дейвисън и Хол Мърфи си правят семейна снимка с децата в River Lockyer. Това се случва през 2014 година и първоначално не им прави впечатление „госта“ на снимката, докато някой не се вгледал във фотоса. Докато били в реката на два пъти дъщеричката на Ким и Хол се оплакала, че нещо я е дърпа за крака надолу във водата, но така ѝ не успяло да я повлече. А след като на фотоса се появила и фигура, която не е част от семейството, майката се разровила в интернет и разбрала нещо шокиращо. 

Преди около 100 години на същото място в реката се е удавило 13-годишно момче на име Дорийн Съливан. В момента, в който научили това, Ким и Хол вече били сигурни, че „гостът“ на семейната им снимка е именно духът на Дорийн, който най-вероятно е дърпал за крака и малката им дъщеричка, предават колегите от lifebg.net. 

Защо го е правил не е ясно, но след тази случка това семейство категорично се е убедило, че призраците съществуват. А доказателство за това е и снимката, на която духът на Дорийн се вижда изключително ясно.