Смях до сълзи! Тези деца ще Ви разплачат от смях!

2
Добави коментар

Децата- малки, сладки, мили и невинни. От една страна на човек му идва да ги нагушка и нацелува, а от друга, оставам въображението на тези, които имат деца да се развихри какво им идва да направят, когато детето е напакостило. Въпреки бедите, които малчуганите създават, колкото и да са огромни, ние не можем да им се сърдим, те просто без да искат го правят и го правят успешно, но и безкрайно сладко (в някои случаи само).

Advertisement:

Advertisement:

Клипчето, предоставено ни от bgkef.com е безупречен пример за „бедствие“, което групичка деца са направили, а на човек, докато ги гледа, му се избистря велик въпрос: „Да се смееш ли или да плачеш…?!”.

 Видеото е кратичко, но изключително показателно- една жена стои застинала и абсолютно безмълвна, гледайки три дечица, едното от които стои право и й се „представя“, другите две стоят едно зад друго. Необичайното в случая е, че и трите от главата до петите са покрити в кал- кал в косата, кал на лицето, изобщо навсякъде. Те очевидно не чувстват абсолютно никаква вина, и имат право! Все пак всеки се е родил с равни права, заедно с другите човешки същества, дали ще имаш или нямаш кал по себе си- това си е лично твоя работа.

Оставаме неотговорен въпроса: как ли се е развило по- късно здравословното състояние на жената, след като клипчето е приключило…