Трогателна история! Мъж откри случайно замръзнал и парализиран вълк! Вижте какво се случи с него!

1
Добави коментар

В една студена, януарска сутрин, един мъж, чието име не се споменава, съвсем случайно попада на вълк, стоящ в река, буквално на ръба на смъртта. Понеже го е страх вълкът да не му направи нещо, обаче, мъжът не се престрашава сам да му помогне, а се обръща към най-близкия център за защита на диви животни и им обяснява къде точно и какво точно е видял.

Advertisement:

Advertisement:

От центъра се отзовават веднага на сигнала и не след дълго те откриват замръзналият вълк. Спасителната операция, обаче не протича никак лесно, тъй като не след дълго те установили, че вълкът освен премръзнал е и парализиран от ловджии. Но все пак трима от екипа нагазват във водите на реката, както се вижда на видеото по-долу, и изваждат животното.

На него веднага му е оказана първа помощ, тъй като той наистина е на ръба на смъртта. А след това е бил настанен и в приют. В хода на лечението му става ясно, че в цялото тяло на вълка има над 35 оловни топчета, които всъщност са го парализирали. Но с доста дълго и тежко лечение, той бавно се възстановява малко по малко. Отново е проходил, но все още е прекалено рано, за да бъде пуснат в естествената му среда. 

И така историята завършва с почти пълен щастлив край, писаха колегите от bgkef.com, благодарение на добрите хора от организацията за защита на диви животни, чието име не се споменава.