Тези снимки показват какво всъщност означава да си родител! Вижте ги!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Искаме да Ви покажем една колекция от изключително интересни снимки, които идеално описват какво е да бъдеш отговорен за едно дете. Със сигурност, на много от Вас те ще се сторят безкрайно забавни. Дали забавлението е същото и за участниците в тях, можем само да гадаем!

Вечната Бирджи Бардо е казала „Хубаво е да имаш майка, но и да си майка.”, припомнят колегите от pik.bg. На пръв поглед тези думи звучат доста егоистично. Замислете се, обаче отново над тях, след като видите кадрите, които сме Ви подбрали. Тези снимки са страхотен обзор на родителският живот, за който едва ли има някой напълно подготвен.

Едва ли на тези татковци им е било особено лесно да влязат в роля само и само да зарадват малките си принцеси. Едва ли и майките са били особено щастливи да видят поредното „разкрасяване” на дома, спретнато от наследниците им. И все пак, именно децата са това, за което си струва да живееш.  Насладете се на тази изключително забавна колекция от неповторими моменти и се забавлявайте от сърце!