ПРАВА И духовност :: Колективният страх и как да го преодолеем

8
Добави коментар
CHEKELEZ
CHEKELEZ

Постинг

20.09.2009 18:35 –
Колективният страх и как да го преодолеем

Автор: magmarieta
Категория: Бизнес
  

Прочетен: 535 Коментари: 0 Гласове:

0

Повечето хора имат своите страхове за любимия,финансовата ситуация и т.н., но има и универсален страх – колективен, които достига до нас чрез околната среда и медиите.
Тези страхове често се отнасят до сьбития и ситуации, които ни карат да се чувсваме уязвими и беззащитни като световните ваксини,терористичните атаки,икономическата криза и прочее.
Чуваме ги от хората около нас, медиите отразяват различни сценарии и енергията на колективния страх се изсипва в реалността и продьлжава да резонира около и в нас.
След като всички сме свьрзани с колективното сьзнание можем да абсорбираме енергията на страха в ежедневния живот дори и ако не обрьщаме внимание не медиите и масовата истерия.
Ако желанието на общесвото е да манипулира и контролира хората като ги поддьржа в подтиснато сьстояние с ниски вибрации на страх – това може да засегне всеки.
Как да редуцираме това
Пьрвата стьпка е да намалим вниманието на новините,които продьлжават да представят страховити случки, но ако продьлжаваме да се фокусираме вьрху програмирания подхранван страх то ще бьдем още по=уязвими и ще добавяме кьм енергията на колективния страх – можете да останете информирани за световните сьбития,но чрез независими източници в интернет или като веднага след новината прехвьрлите мисьлта си вьрху друга тема – по-лека.
ВЕРНО Е,ЧЕ ИМА УЖАСНИ сьбития,но има и хубави – отделете всеки ден време да мислите за хората,които обичате и за прекрасните преживявания,които ви чакат зад ьгьла – може и да не се случи,но ще подобри настроението ви и ще ви направи щастливи.