Ето как ще изглежда Човекът на бъдещето! Уникално ВИДЕО!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Разбира се, тази теория не е доказана на 100 процента и за това все още е само теория, но е факт, че с годините тялото, ДНК-то и възприемането на околния свят при хората се изменя, вследствие на различни фактори. Те могат да бъдат най-различни, но най-основните са технологиите и развитието при тях, лекарствата и напредването на медицината и расовите смешения, чрез които започват да произлизат нови раси, които са с по-особено ДНК, външен вид и прочие.

На всеки му е известно, че с напредването на технологиите ние повече си вредим, отколкото да си помагаме. Обществена тайна е, че повечето съвременни технологии, като персонални компютри, смартфони и прочие излъчват невидими за нас лъчения, които бавно, но сигурно увреждат мозъка ни, а в следствие на това и цялото ни тяло. Медицинските медикаменти, пък, по-скоро ни разболяват, отколкото да ни помагат, когато сме болни, а в най-добрият случай успяват да ни излекуват от една болест, но отключват в организма ни друга. И възоснова на всичко това екип от учени се създали образ на Човекът на бъдещето.

Във видеото ще видите как развитието на технологиите и комуникациите се отразява на всеки един от нас и как точно ще изглежда един Човек на бъдещето, разкриха колегите от misirka.com. А това наистина ще Ви изненада..