Трогателно! Този баща прави собственоръчно легълце за сина си, заради безпаричие. Но ето какво направи синът му след това!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

От тук, от там мъжът събрал пари да купи малко борова дървесина и един ръчен трион. След което, само с двете си ръце, бащата сковал люлеещо се креватче за сина си. 

Тридесет години по-късно малкото момченце вече е пораснало и има свое семейство. А съпругата му е в очакване на първото им дете. Когато порасналият син разбрал, че ще става баща на момиченце, обаче, решил да продължи традицията на баща си и да скове собственоръчно легълце за дъщеричката си, която е на път. За съжаление, обаче от неговото креватче е била останала здрава само една плоскост. Която, пък, в последствие се превърнала в перфектен шаблон за изработването на ново люлеещо се креватче. 

И така с общи усилия и много труд, бащата и синът успели да сглобят чисто ново, малко по-осъвършенствано откъм шлифоване креватче, в което синът положил дъщеря си, след като тя се родила. А след направата на креватчето, изненадващо, докато се снимал за спомен, синът случайно заел абсолютно същата поза като баща си от преди 30 години, писаха колегите от Vchas.net.