Знаете ли, че имаме точка на щастие? Ето къде е тя и как да я стимулираме!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Според източната медицина, всеки човек има точка на щастието в собственото си тяло! Това е тимусната жлеза, която се намира в самият център на гърдите. Определението „точка на щастието”, в конкретния случай е точно на място! Тимусната жлеза помага за неутрализацията на негативната енергия и поддържа здравето, като укрепва имунната система.

Масажирайте тази точка от тялото си и не след дълго ще усетите промяната, която ще настъпи у Вас! Може да използвате масажни движения или такива наподобяващи галене. Не след дълго ще усетите прилив на енергия и леко гъделичкане в тялото. Не се тревожете, ако това не се случи веднага. Понякога се изискват малко тренировки, докато откриете точното място и точните движения, с които да стимулирате Вашата точка на щастието. Просто бъдете търпеливи и не се отказвайте. Опитайте няколко дни подред и не след дълго ще бъдете приятно изненадани от неповторимият ефект, съветват колегите от lekuvai.bg.

Този масаж е особено полезен за хора, подложени на високи дози стрес. Ако сте от тях, правете масаж на точката си на щастие поне по 2 пъти на ден и съвсем скоро ще усетите как баланса отново става част от живота Ви.